Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
Isentor:
--- Cytat: kryha ---Prawdopodobnie jest potrzebny oryginał, ale sprawdź, czy w playerku wciskasz odpowiednią ikonkę.
--- Koniec cytatu ---
Tak a oczywiście w magazynie play to pirata zamieścili...n/c. Wersja gry jest odpowiednia wrzuć developmentkit. Jak to zrobić i gdzie znaleźć masz opisane co kilka postów.
kryha:
--- Cytat: Niedamir ---Mam małe pytanko. W obozie przy kopalni kowal obiecuje nas nauczyć kowalstwa ale za sporo jedzenia. Niestety nigdzie nie mogę znaleźć winogrona? Jeżeli ktoś wie gdzie mogę je znaleźć to niech szybko napisze, please.
--- Koniec cytatu ---
W Nowym Obozie u Wilka, albo Sharkiego
beliartom:
--- Cytuj ---Były Paladyn Innosa, prócz nauki kowalstwa i fechtunku (jest Mistrzem we władaniu bronią jednoręczną) może wykonać dla nas wspaniały miecz, runiczne ostrze pobłogosławione przez samego Innosa. Musimy jednak posiadać odpowiedni miecz, a mianowicie miecz poświęcony przez Innosa. Miecz taki (Niosący ÂŚwiatło) otrzymamy od Sheer’Ghara (jeden z Pradawnych), jeżeli zdecydujemy, aby został naszym Mistrzem. Anghar wykorzystując sekrety runicznej magii paladynów przekuje dla nas ten miecz w potężną broń, konsekrowaną ku czci Innosa – jest to najlepszy magiczny miecz dwuręczny jaki gracz może zdobyć w grze.
--- Koniec cytatu ---
Niestety, ale Anghar nie ma takiej opcji dialogowej prosiłbym o kod na ten miecz, a tamten bym wyrzucił.Chyba to jedyne rozwiązania.Czy ktoś zdobył ten miecz??Może tylko ja mam takiego buga(od razu mówię, że kowalstwa uczyłem sie właśnie u niego).
Niedamir:
Kowalstwa nauczył mnie kowal z obozu przy kopalni. Z tego co przeczytałem wyżej nie może mnie już teraz nauczyć niczego żaden kowal. Ale u tego kowala nie mogę się nauczyć ostrzenia mieczy. Czy nie ma teraz sposobu żebym się tego nauczył?
Paddy:
--- Cytat: IsentoR ---Tak a oczywiście w magazynie play to pirata zamieścili...n/c. Wersja gry jest odpowiednia wrzuć developmentkit. Jak to zrobić i gdzie znaleźć masz opisane co kilka postów.
--- Koniec cytatu ---
wez mi powiedz gdzie to jest i gdzie oraz jak to zainstalowac
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej