Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
incomplete:
--- Cytat: kryha ---Spróbuję jeszcze raz, a jeżeli chodzi o broń jednoręczną, to Mistrzem jest Anghar w obozie Przemytników.
Pozdrawiam
Kryha
--- Koniec cytatu ---
Dziękuje za szybką odpowiedź, ale niestety Anghar może nauczyć mnie jedynie do poziomu 89% >.<
Dziecko Bezia:
100% może Cię nauczyć Balaiareth czy jakoś tak(jeden z pradawnych, ten co chce krew ogniości), ale tylko wtedy gdy podążysz drogą Beliara, tzn Zabijesz ogniościę i dasz mu jej krew. Uczy nas walki jednoręcznym orężem gdy spotkamy go w jaskini a zanim mu damy kamień zwycięsców, bo wtedy nas zatakuje
fool:
Witajcie
Jak instaluję moda, pojawia się start wciskam, i zamiast instalacji brak odpowiedzi mam resety komp nie pomogły
Isentor:
--- Cytat: fool ---Witajcie
Jak instaluję moda, pojawia się start wciskam, i zamiast instalacji brak odpowiedzi mam resety komp nie pomogły
--- Koniec cytatu ---
Jak będziesz miał kiedyś zamiar wytłumaczyć to tak byśmy zrozumieli co miałeś namyśli, daj znać.
P.S. (darmowa porada)
Musisz zaopatrzyć się w ten przedmiot. Kiedy następnym razem będziesz chciał nam coś wytłumaczyć przyłóż go do skroni i użyj.
Szarleǰ:
Masz brak odpowiedzi bo w trakcie instalacji cos klikasz. Po prostu włącz instalacje i zostaw. Jateż byłem niecierpliwy, poprzegląaj moje posty w tym temacie to sie dowiesz co trzeba robi aby sie udało ;].
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej