Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
kryha:
--- Cytat: IsentoR ---Najlepsze jest to, że nie musisz jej przewracać. Jeżeli posiadasz umiejętność akrobatyki przeskoczysz na drugą stronę bez problemu.
--- Koniec cytatu ---
O kurcze, pędzę do Nowego Obozu.
Ale nawieasem mówiąc, po co ona jest aktywna? Dla zmyły?
Mam akrobatykę, ale dalej nie potrafię przeskoczyć z napojami czy bez, muszę rozwiązać zagadkę kolumny. Niemniej dziękuję za pomoc.
incomplete:
--- Cytat: kryha ---O kurcze, pędzę do Nowego Obozu.
Ale nawieasem mówiąc, po co ona jest aktywna? Dla zmyły?
Mam akrobatykę, ale dalej nie potrafię przeskoczyć z napojami czy bez, muszę rozwiązać zagadkę kolumny. Niemniej dziękuję za pomoc.
--- Koniec cytatu ---
Witam,
Tak jak już powiedział IsentoR możesz dostać się na drugą stronę dzięki akrobatyce, bądź też korzystając ze zwoju przemiany w krwiopijce (jeśli dobrze pamiętam można wlecieć na pobliskie wzniesienie).
Co do kolumny to możesz ją przewrócić tyle że na drugą stronę - więc nic to nie daje.
Jeśli mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie mogę nauczyć sie walki mieczem jednoręcznym na poziomie arcymistrzowskim (100%) to byłbym wdzięczny.
Pozdrawiam.
Konjad:
Otóż przez przypadek chyba sprzedałem przedmioty dla Diego, ponieważ mówi mi on, iż nie mam przesyłki. Niestety nie pamiętam jaka to przesyłka, a w solucji nie napisano o niej. Czy może mi ktoś powiedzieć cóż miałem przynieść Diego od przemytników?
Przepraszam, że śmiecę na forum takim tematem, ale potrzebuję to wiedzieć.
PS. W modzie występuje nieco błędów ortograficznych, pracujecie nad tym?
kryha:
--- Cytat: incomplete ---Witam,
Tak jak już powiedział IsentoR możesz dostać się na drugą stronę dzięki akrobatyce, bądź też korzystając ze zwoju przemiany w krwiopijce (jeśli dobrze pamiętam można wlecieć na pobliskie wzniesienie).
Co do kolumny to możesz ją przewrócić tyle że na drugą stronę - więc nic to nie daje.
Jeśli mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie mogę nauczyć sie walki mieczem jednoręcznym na poziomie arcymistrzowskim (100%) to byłbym wdzięczny.
Pozdrawiam.
--- Koniec cytatu ---
Spróbuję jeszcze raz, a jeżeli chodzi o broń jednoręczną, to Mistrzem jest Anghar w obozie Przemytników.
Pozdrawiam
Kryha
OS@M@:
6 łuków ale chyba już ich ni odzyskasz bo wątpie żeby były u tego sprzedawcy bo też tak kiedyś zrobiłem i niebyło tych łuków.
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej