Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (95/138) > >>

incomplete:
Dziękuje za pomoc Dzidzia.

Do Vertexa:
Sądzę, że Twój problem polega na tym, że nauczyłeś się kowalstwa u innego kowala (czyli u Argorna albo u tego z obrońców kopalni) i tym samym zamknąłeś kolejne możliwości dialogowe. Na przykład jeśli uczysz się kowalstwa u Argorna to ten sam nawiązuje kolejne dialogi, np. nauka ostrzenia oręża. Gdybyś pierwszego stopnia kowalstwa nauczył się u innego kowala nie zaproponowałby Ci tego. I dlatego nie masz odpowiedniej kwestii u Anghara - tak mi się przynajmniej wydaje choć oczywiście mogę się mylić.

Paddy:
jaka jest potrzebna versja 1? bo mam 1.08b

kryha:
Coś chyba pochrzaniłam z zadaniami w obozie przemytników. Mam zanieść towar do bandytów. Zebrałam już wszystko, idę do Thangora powiedzieć mu o tym, a on każę mi gadać z chłopakami. Monka już nie ma , sam Thangor kazał mi go załatwić (zadanie z kamieniem ogniskującym z kanionu Troli), Anghar dał mi miecze, Korth jakąś paczkę dla Quentina, Serwin też coś dał. Podejrzewam, że to zadanie powinnam wykonać wcześniej, jeszcze jak żył Monk. Myślę też, że straciłam kilka zadań, które mogłabym dostać po wykonaniu tego. Ale chyba nie wpłynie to na  możliwość ukończenia gry. W następnym wcieleniu, a zamierzam zostać magiem (jestem szefem obozu przy kopalni), będę grać uważniej.
Pozdrowienia  
Kryha

Paddy:
 ja mam G1 z play nr:4.2004 i nie dziala, dochodze do dodatkowego obozu i gra sie wylancza mam versje 1.08b prosze o pomoc jesli musze to  kupie orginal.

kryha:

--- Cytat: admjgptw --- ja mam G1 z play nr:4.2004 i nie dziala, dochodze do dodatkowego obozu i gra sie wylancza mam versje 1.08b prosze o pomoc jesli musze to  kupie orginal.

--- Koniec cytatu ---

Prawdopodobnie jest potrzebny oryginał, ale sprawdź, czy w playerku wciskasz odpowiednią ikonkę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej