Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
kryha:
Berry
Co to znaczy niby Mroczne Tajemnice?
Ja mam całkiem inne nazwy ikonek (Gothic1_playerkit-1.08k.exe)
Vertex:
--- Cytat: Djkamo ---Co mam zrobić żeby Anghar wykuł dla mnie runiczne ostrze pobłogosławione przez samego Innosa ? . Mam ten miecz "Niosący ÂŚwiatło", zabiłem Uriziela itd. ale w opcjach rozmowy mam jedynie możliwość treningu...
--- Koniec cytatu ---
Ja mam taki sam problem mam ten miecz "nisący światło" i nic nie ma takiej opcji bardzo bym prosił o pomoc dzięki z gory za odpowiedź.
kryha:
--- Cytat: Berry ---odpalam playerkita i są tam 3 ikony
GothicGame.ini
defalutmod.ini
DM.INI
z pierwszego odpala się normalna gra a z 2 kolejnych niby mroczne tajemnice ale już bez filmiku ze statkiem i poziomkaz wyskakuje pare błędów podczas filmu jak się daje nową gre ale gra się uruchamia lecz nadal jest błąd jak się idzie do tego obozu
--- Koniec cytatu ---
Napisz dokładnie co Sciągnąłeś i co zainstalowałeś
kryha:
SZukam kamieni ogniskujących i poluję z Gornem na zębacze. Tam gdzie jest kamień ogniskujący, na górze jest kolumna, którą trzeba przewrócić, żeby przedostać się na drugą platformę (w Gothic 1 nic tam nie było). NIe wiem jak to zrobić. próbowałam każdej broni, czarów, próbowałam z piąchy, z każdej strony, nic nie działa, chociaż oręż wydaje dźwięk, być może nie mam jeszcze właściwego narzędzia do podcięcia tej kolumny. Pomysł fajny i zaskakujący, zastanawiałam się czy wchodzić na górę, jest trochę wspinania. Podejrzewam, że na tej drugiej plarformie znajdę klucz od wieży, z daleka widać chyba skrzynię. Kto wie jak przewrócić tą kolumnę?
Isentor:
Najlepsze jest to, że nie musisz jej przewracać. Jeżeli posiadasz umiejętność akrobatyki przeskoczysz na drugą stronę bez problemu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej