Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (91/138) > >>

Kozgi:
Czy ktoś możę wiedzieć dlaczego kiedy rozmawiam z Podejrzanym Typem i nie chcę dać mu kasy lub jej po prostu nie mam to nie mogę nic zrobić?? Mogę sobie wciskać Esc do woli a i tak nie wyskoczy menu, nie mogę z nikim gadać ani podnosić przedmiotów. Proszę o pomoc

kryha:
Berry

http://www.worldofgothic.de/dl/index.php?g...p;release_id=28
tu ściągniesz Gothic Mod Development kit
zainstaluj patcha 1.03

Berry:
Instaluje patcha 1.0.3 i nic, wciąż ten sam błąd. A może ja go w złym miejscu instaluje ? bo robie to do głównego katalogu z grą.

a tak ap ropo to po co mi ten Gothic Mod Development kit ?

kryha:

--- Cytat: IsentoR ---tak trudno odpalić instalacja PlayerKita, wybrać główny folder gry. Program zainstaluje się w folderze system. SAMODZIELNIE

Następnie odpalić instalację mrocznych tajemnic, wybrać katalog z grą (Gothic). Mod zainstaluje się tam gdzie ma się zainstalować automatycznie.

Gdyby coś nie działało ściągacie gothic mod developmentkit, wypakowujecie archiwum. Będzie tam kilka folderów, wchodzimy do tego o nazwie "gothic". Kopiujemy całą jego zawartość i wklejamy to do folderu z grą - domyślnie "C:\Program Files\Piranha Bytes\Gothic".
PlayerKita odpalacie klikając w plik "GothicStarter".
Jak korzystać z playerkita: http://gothic.gram.pl/infopage.php?id=57

--- Koniec cytatu ---

Wykonałam to wszystko , ale jeszce potem zainstalowałam 1.03. Odpaliłam PlayerKita: C:\Program Files\Piranha Bytes\Gothic\System\Gothic Starter i wszystko działa jak trzeba. Naciskam ikonkę, pojawia się plansza z napisem MROCZNE TAJEMNICE i można grać.
Powodzenia Berry
kryha

Berry:
odpalam playerkita i są tam 3 ikony

GothicGame.ini
defalutmod.ini
DM.INI

z pierwszego odpala się normalna gra a z 2 kolejnych niby mroczne tajemnice ale już bez filmiku ze statkiem i poziomkaz wyskakuje pare błędów podczas filmu jak się daje nową gre ale gra się uruchamia lecz nadal jest błąd jak się idzie do tego obozu

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej