Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
shergar:
A sorry Isentor zapomniałem :D
Ten klucz otwiera drzwi do jaskini, tam gdzie w G2 czekał Diego.
Kurde w takim razie poprawimy tych Wojowników Cienia (atakują maga, atakują wargi, długo atakują Bezia, chodzą po wodzie - czy coś jeszcze?)
Hmm zarówno 1h jak i 2h są warte inwestowania, zależy to od tego jaki styl walki preferujesz. Wiadomo, że miecze 2h są potężniejsze, ale mają większe wymagania i są wolne. 1H są szybkie i dość szybko można zdobyć jeden z najlepszych 1h walcząc na arenie. W każdym razie wybór jednych i drugich jest dość spory. Są też miecze opierające się na zręczności.
DeadFish:
--- Cytat: shergar ---Atakowanie podczas snu to normalka ;P Witamy w Kolonii Karnej :D
--- Koniec cytatu ---
W cholere, 90% moich snów to ataki! A spałem sobie grzecznie w SO, i do tego w chacie DIEGA...
Isentor:
--- Cytat: DeadFish ---W cholere, 90% moich snów to ataki! A spałem sobie grzecznie w SO, i do tego w chacie DIEGA...
--- Koniec cytatu ---
Ja was nie rozumiem przecież to niemal darmowe expo. Zazwyczaj przeciwnikami są zwykli kopacze a dostajemy za nich pokaźna ilość doświadczenia. Znalazłem dobry sposób na obronienie się we śnie przed atakiem, mianowicie idziemy spać do karczmy, baraku bądź innego większego pomieszczenia, które mieści w sobie dużą ilość łóżek. ÂŚpimy sobie przypuśćmy te 3 nocki następnie wychodzimy z karczmy a kopacze bądź bandyci ładnie podbiegają by paść od naszego ciosu.
P.S.
Do waszego pierwszego lulania na pewno zdobędziecie odpowiedni oręż i umiejętności by poradzić sobie z takimi przeciwnikami.
DeadFish:
Póki co atakowali mnie jacyś bandyci a'la najmocniejsze szkodniki z nowego obozu...
PLShayloPL:
Możecie mi pomóc chciałem zobaczyć ten mod wcześniej po instalacij i włączenia gothic'a więc tak.Weszłem do tej zakratowanej kopalni oczywiście z kodem k.
Tak mnie to pociągneło że chciałem tam wszystko zobaczyć.
Poszłem do tak zwanego świata podziemnego czy jakoś tak znalazłem broń DOTYK BELIARA wziąłem i chciałem z tamtąd wyjść i przy ostatniej dróżce dalej jest teleport zatrzymał mnie jakiś strażnik pradawny i powiedział skad mam ten młot i mi go odebrał i niemogłem wyjść też weszłem w niego kodem O i w sobie niemiał tej broni pokonałem go i też nic więc wyszłem.
Problem polega na tym że jeden ze pradawnych ma zadanie żeby zdobyć ich zaufanie żeby zabić ogniościerna czy jakoś tak ale można go tylko zabić dotykiem beliara a już niemam tego łota a na swoim miejscu też go niema:O.
Mianowiecieczy nieznacie kodu na tę broń albo niewiecie gdzie ona jest ponieważ są kody proste i łatwe na gniew innosa i na pierścień obrony adanosa.
Ale koda na młota niema takiego prostego pomożecie mi help!!!!!!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej