Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
shergar:
A więc starajcie się nie grac na kodach, róbcie zadania za koleją bo jest sporo zależności, później będziecie zgłaszać błędy bo coś tam a to przecież nie nasza wina, że sobie upraszczacie.
Kod na młotek:
insert GodThunder
ta w ogóle to w katologu Gothic\_Work\Data\Scripts\Content\Items są 4 pliki:
- mod_missions.d, przeważnie itemy związane z misjami i takie różne.
- mod_items.d, itemy użytkowe, jak broń, etc.
- armor.d, wszystkie zbroje i hełmy.
- artifacts.d, wszystkie czary.
Pliki otwiera sie edytorem tekstu (najlepiej edytor ascii, ale może być zwyczajny notatnik).
PLShayloPL:
Dzienki wielkie
Mam jeszcze jedno pytanie jak byście mogli powiedzcie gdzie jest pradawna arena.Proszę!!!!!!
shergar:
Hmm mam prośbę do adminów: wrzućcie tu solucję z mojego forum? Jest tam wszystko opisane i będzie wtedy mnie problemów u graczy.
A arena jest po drodze na klif (tam gdzie Bezio idzie po pierwszy Kamień Ogniskujący).
Mike91:
mam takie małe pytanie. Czy jak dołącze do przemytników to zmienia mi się gildia...? albo do wyrzuconych sekciarzy (w zawalonej świątyni orków koło cavalorna)? jeśli tak to jak mam odłączyć do przemytników. Muszę się dowiedzieć coś o nielegalnym handlu rudą ale żeby wykonać to zadanie to muszę być cieniem żeby zabić królową. Czy jak zostanę cieniem (lub szkodnikiem bądz nowicjuszem) to czy będę mógł dołączyć do innych gildi. Najlpeiej żeby ktoś napisał do jakich gildi można się przyłączać będąc już np cieniem a do jakich trzeba od zera....
Isentor:
Byłem u Uriziela wziąłem zadanie z zabiciem Pradawnym mam tylko pewien problem, mianowicie jak wrócić żaden teleport nie działa BA nawet jeden z nich funkcjonuje nie poprawnie. Teleport przenoszący nas na północną część wyspy przenosi na południową bądź na odwrót ważne, że posiadają inne nazwy a przenoszą w to samo miejsce.
Schrzaniliście też modele drzew w przypadku tych iglastych nie da się obok nich przejść a jeśli są w skupisku musimy je okrążać bądź przeskakiwać co niższe gałęzie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej