Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (48/138) > >>

Slomek.16:
Co do tego że "koleś daje nogę" to mogę ci coś poradzić Sotek84. Jeśli zdarzy ci się coś takiego możesz wpisać
na klawiaturze b marvin b i po tym naciśnij klawisz F8. Mnie to pomagało bo z wieloma NPC ami tak się
dzieje.

Co do pradawnych to chyba raczej ci nic nie poradzę. Ja miałem to zadanie zrobione bez problemu, ale miałem
podobny problem z misją 'Dostawca rudy". Kolesie też nie chcieli ze mną gadać.

Mroczny Szczaw jest bardzo blisko Elin'e wystarczy przejść przez na drugą stronę zamarzniętego
jeziora naprzeciw jej namiotu. Szczaw rośnie gdzies pod drzewami.

kozin:
To ja mam taki problem: Jeden z przemytnikóz zlecił mi żebym znalazł jakiegoiś kopacza i odebrał od niego rude ale probem w tym że niemoge znaleźć tego kopacza. Wie ktoiś gdzie on jest ???

Mówie odrazu że czytałem solucje i coś tam o tym było ale nie za bardzo łapie o co chodzi.

Pozdro.

Boba Fett:
Pewnie chodzi Ci o Gilberta. Otóż niedaleko bramy, której strzeże dwóch strażników (a za nią są tereny orków) jest mała jaskinia. Jeszcze trochę dalej jest grupka ścierwojadów (cztery lub pięć). To właśnie koło nich są półki skalne, po których musisz się wspinać, by dotrzeć do groty, w której ukrył się poszukiwany przez Ciebie kopacz.
Jeżeli dalej nie wiesz, gdzie to jest, to powiem Ci, że jak prowadzi Cię Mordrag (do Nowego Obozu), to wychodzicie południową bramą Starego Obozu - to właśnie tam napotykacie te ścierwojady i to tam znajdują się te półki skalne.

kozin:
No to ja mam kolejny problem: Znalazłem Gilberta(?) i powiedzialem ze zaloże za niego tą rude, wracam do obozu przemytników, a tam NIEMA Monka. Wie ktoś czy to może jakiś błąd czy poprostu tak ma być , a jeżeli tak ma być to powiedzcie mi gdzie znajde Monka.

Pozdro.

momo:

--- Cytuj ---No  to ja mam kolejny problem: Znalazłem Gilberta(?) i powiedzialem ze  zaloże za niego tą rude, wracam do obozu przemytników, a tam NIEMA  Monka. Wie ktoś czy to może jakiś błąd czy poprostu tak ma być , a  jeżeli tak ma być to powiedzcie mi gdzie znajde Monka.
--- Koniec cytatu ---
Poprostu Monk znika wcześniej niż powinien. Zostało to poprawione w patchu, a jeśli grasz bez niego to Monk znajduje się w jaskini pod wodospadem rzeki przepływającej koło starego obozu. Dokładniej prawie przy jednej z bram do obozu strażników kopalni.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej