Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (47/138) > >>

Horas:
witajcie mma pewien problem z punktami zycia mam poziom 37 a punktow zycia 190 a powinienem miec 1190 i co teraz mam zrobic co lepsze stwory mnie zabijaja

Sotek84:
Musisz mieć jakiś błąd sprawdź czy masz najnowszy patch może to jakiś błąd zpoprzedniej wersji moda ja mam patch 1.03 i wszystko jest wpożądku w tej kwesti.

Jeśli chodzi o chełmy jeden dostaje się od przywódcy przemytników następny jest obok krulowej pajęczaków w jaskiniach prowadzących do pradawnych nastepna jest korona o pradawnych a dalej nie doszedłem do poprzednim razem nie miałem teleportu na wyspę a teraz nie mogę wykonać zadania z szacumkiem pradawnych mam podobny problem jeśli chodzi o E'line lub z innym pradawnym ale wykonałem wszystkie zadania więc nie wiem o co może chodzić jakby ktoś miał jakiś pomysł to będę wdzię.

Zniknęłami też księga ze starej wieży Xardasa jak ktoś ma kod na nią to będę wdzięczny bo w wierzy jej po prostu nie ma.

lordhagen:
Przywódca obozu orków zlecił mi zadanie,w którym musze dowiedzieć sie co stoi za pojawieniem sie Orków-Elit w górniczej dolinie.Wyczyściłem całe miasto orków zabiłem Wrednego Orcwarriora i gdy ide do przywódcy obozu orków nie ma żadnych opcji dialogowych związanych z tym zadaniem..PomóżciE!!!!

Arthas:
O ile dobrze pamiętam, zadanie to polega na udaniu się do tajemniczego teleportu orków, który znajduje się w jaskini tuż przy wieży Xardasa. Elity powinieneś z łatwością dostrzec, gdyż bardzo łatwo je znaleźć. Skieruj się tam i wybij wszystkich przeciwników, zadanie powinno zostać zaliczone.

Btw. przenoszę temat do ogólnego tematu dotyczącego problemów z MT.

Horas:
Moze mi ktos wyjasnic gdzie jest ten mroczny szczaw interesejuje mnie dokladne miejsce tej rosliny

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej