Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (35/138) > >>

Arkhan:

--- Cytuj ---Arkhanie ja wybrałem drogę dobra.

Powiedziałem co chce zrobić ten ziomek i eline mnie pochwaliła. Potem podmieniłem krew i oddałem fałszywkę.

I o to chodzi że właśnie wszystko dobrze zrobiłem i nadal nie mogę być jednym z pradawnych.
Więc jeśli możesz to mi pomóż!!!!
--- Koniec cytatu ---

Ahaa...wybacz więc że tobie źle podpowiedziałem.

No cóż ja nie przechodziłem dotąd dobrą drogą jednak myślę że Solucja może okazać się niezwykle przydatna KLIK!

Pozdrawiam i mam nadzieje że to pomoże

Maksous:
No i tu się robi problem.
wykonałem zadania bez solucji, ale ponieważ nie wiem dlaczego nie mogłem zostać jednym z nich wydrukowałem sobie solucje. Zrobiłem wszystko na 100% procent (zresztą wypisałem co zrobiłem dwa posty wcześniej).
Możliwe że to przez to iż pobiłem każdego pradawnego albo przez to że zabiłem ognionośnię (podczas oddania krwi miałem dwa wyjścia oddać dobrą lub złą). Może to właśnie przez to bo najpierw wybiłem wszystkie potwory a dopiero potem zacząłem wykonywać zadania. Jednak wybrałem drogę dobra.
Ale możliwe że to przez to iż pobiłem każdego pradawnego. Nie wiem po prostu nie wiem, jak ktoś może to niech mi pomoże albo da mi kod na Ken udza. POMOCYYYY!!!!!!!

Arkhan:
Nie miałeś zabijać tego potwora. W żadnym wypadku, gdyż to już zadecydowało chyba o twojej drodze. Nie wiem, może to bug, jednak mnie się wydaję że do pradawnych to ty ziomek już nie dołączysz. Zapytaj się na forum themodders, co jest nie tak. Pozdro.

Maksous:
No cóż zabiłem potworka ale jakoś pradawni nie są na mnie zdenerwowani. Jedyne co było inne to to że w dialogu ze zdrajcą miałem 2 wybory i tyle.

canis:
Mam pewien problem ... próbuję zostać przyjęty przez Przemytników do gildii (przeszyłem już moda z kodami po najniższej linii oporu (gdzie szło to przez ściany i kody na przedmioty jakieś aloesy i inne takie leciały tak często że trudno zliczyć ile ich pisało się na sekundę ;D ) ale teraz przechodzę wszystkie zadania których nie znam i te zmodyfikowane (Chromanin został jakoś pozmieniany ...) no nieważne ... i próbując zostać przyjęty do obozu nie mogę znaleźć jakiegoś Gilberta ... byłbym wdzięczny gdyby ktoś określił dokładne położenie togo głu ... znaczy kopacza ;)

Pozdrawiam Canis

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej