Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
qw12:
Ja walczylem na arenie SO ale nie obstawialem walk. Walczylem z Kirgo i kims tam jeszcze ale nie pamietam z kim. Ogolnie stoczylem dwie walki na arenie. A odnosnie Skrzypka - u mnie jest ten sam motyw co u Fausta. Koles gada do mnie ze zabilem Kruka, a ja go nawet nie drasnalem. No coz.... Przyjalem sie do Nowego Obozu - tam na szczescie jest wszystko OK. Jestem teraz w rozdziale i jak narazie elegancko. Na koniec mam tylko jedno pytanie. Do czego sluzy ten miecz kolo areny tam gdzie jest Skrzypek?? Pokonalem wszystkich i dostalem ta nagrode ale miecza nie moge ruszyc i tego czegos obok tez.
Jeszcze jedno. Odnosnie tego ze wszyscy sie bija to sprawdzalem to w taki sposob ze wczytalem wczesniejszego save`a ( przed walka na arenie SO) i bylo to samo tez sie tam bili. Jednak gdy wlaczylem nowa gre i pobieglem szybko do zamku sprawdzic czy bedzie to samo, odziwo nikt sie nie bil i wszystko bylo tak jak powinno. Wiec teraz doszedlem do wniosku ze to tez jest chyba wina tej areny bo jak pamietam to wlasnie od momentu mojej walki z Kirgo juz cos tam slyszalem jak bylem kolo Thorusa ze ktos sie ze soba nawala ale myslalem ze to po prostu normalka w kolonii karnej;) Pozniej jednak okazalo sie ze nie;) Jestem w drugim rozdziale jak pisalem wyzej ale jesli wyjdzie nastepny patch to chetnie zagram jeszcze raz :)
Faust2:
--- Cytuj ---mam tylko pytanie: czy w ogóle walczyłeś na arenie w SO? Nie tylko z Kirgo, ale także czy obstawiałeś walki i czy sam w nich uczestniczyłeś?
--- Koniec cytatu ---
Tak, walczyłem z Kirgo i Kharimem (sam ich wyzwałem, nie przez Scatty'ego). Chyba walczyłem też z Rufusem i Kirgo (przez Scatty'ego). Na pewno obstawiłem walkę Rufus vs. Harek i wygrałem zakład (1000 bryłek rudy na Rufusa).
--- Cytuj --- Na koniec mam tylko jedno pytanie. Do czego sluzy ten miecz kolo areny tam gdzie jest Skrzypek?? Pokonalem wszystkich i dostalem ta nagrode ale miecza nie moge ruszyc i tego czegos obok tez.
--- Koniec cytatu ---
Z tego co wiem to tylko dekoracja, jak wiele innych tego typu przedmiotów w grze. Nie można tego podnieść, ani w żaden sposób użyć.
--- Cytuj --- Dzięki tobie już wiem co powoduje ten błąd z atakami :D Wina leży po stronie areny i pewnego nieszczęśliwego triggera...
--- Koniec cytatu ---
Cieszę się, że pomogłem
shergar:
Ja też się cieszę :D
Tylko Fenix niezbyt się ucieszy bo po wyłączeniu triggera arena raczej nie będzie zbyt dobrze działać, ale coś za coś.
Patcha dam najwcześniej jutro bo Bruce poprawia dialogi i jest szansa, że w końcu mod będzie pozbawiony literówek.
KiTpOp:
Siema
Robie misje dla tego całego przywodcy Pradawanych on nazywa sie "Dowody" . Jeden z magow wody powiedział mi ze Saturas Poszukuje jakigos pisma czy cos i powidział mi zebym przynisł to pismo od maga ognia , ktory mieszka w jakiejs jakini kolo zpomnianej wirzy Xardasa. I tu nasuwa sie pytanie gdzie jest ta jaskinia?? moze ktos mi to wyjasni bardziej szczegułowo gdzie jest ?? Albo posunie jakąs mape z zanaczonym miejscem popytu Maga.
MarioPL
Mam problem przywudca pradawnych pozwolil mi juz wyjsc na zew uzywam teleportu jestem juz w opuszczonej kompalni i tu mam problem jak sie z niej wydostac jest tylko 1 teleport prowadzacy do swiatyni ;/
Opowiedz
Jak sie przeteleportujesz do opuszczonej kopalni to odwruć sie o 180 stopni i idz to samego końca to tej siciany i wtedy bedzie wczytywanie i wyjdziesz na powieszchnie i teleportujsie do obozu przed starą kopalnią.
Maksous:
Arkhanie ja wybrałem drogę dobra.
Powiedziałem co chce zrobić ten ziomek i eline mnie pochwaliła. Potem podmieniłem krew i oddałem fałszywkę.
I o to chodzi że właśnie wszystko dobrze zrobiłem i nadal nie mogę być jednym z pradawnych.
Więc jeśli możesz to mi pomóż!!!!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej