Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
Arthas:
--- Cytuj ---nie mogę znaleźć jakiegoś Gilberta ... byłbym wdzięczny gdyby ktoś określił dokładne położenie togo głu ... znaczy kopacza ;)
--- Koniec cytatu ---
Gilbert znajduje się w swojej jaskini na półce skalnej niedaleko Starego Obozu. Wychodząc bramą przy zawalonej wieży powinieneś kierować się w prawo i iść dalej przy grocie z ciałem Neka. Podążając blisko przy wysokim urwisku w kierunku dwóch strażników pilnujących wejścia na orkowe tereny, powinieneś dostrzec wzniesienia, po których można się wspiąć wyżej. Po wyjściu na samą górę twym oczom ukarze się kopacz Gilbert.
sibou:
Witam bardzo fajny jest ten mod.Mam kilka pytań dotyczących tego moda:
1.Głupie pytanie ale kto pyta nie błądzi gdzie znajdę to czarne ziele?
2.Czy jeśli zrobię to zadanie z jaskinią melklora a co za tym idzie zabiję tego ogromnego gada to nie będzie mi potem przeszkadzało w następnym rozdziale dołączyc do obozu strażników kopalni?
3.Gdzie dokładnie leży pierścień Kortha?trzeba przebijać się przez te wszystkie szkielety?
4.Co się stało z Grubym Butchem można go jeszcze gdzieś znaleźć?
Arthas:
--- Cytuj ---1.Głupie pytanie ale kto pyta nie błądzi gdzie znajdę to czarne ziele?
--- Koniec cytatu ---
Czarne ziele rośnie wszędzie tam, gdzie jest ciemno i nie ma światła, stąd też pewnie twoje problemy ze znalezieniem rośliny. Na pewno spora ilość czrnego ziela znajduje się w Starej Kopalni oraz na Cmentarzysku Orków.
--- Cytuj ---2.Czy jeśli zrobię to zadanie z jaskinią melklora a co za tym idzie zabiję tego ogromnego gada to nie będzie mi potem przeszkadzało w następnym rozdziale dołączyc do obozu strażników kopalni?
--- Koniec cytatu ---
Nie jestem pewien, o jakiego gada ci chodzi, ale przypuszczam, że nie będzie z tym problemów.
--- Cytuj ---4.Co się stało z Grubym Butchem można go jeszcze gdzieś znaleźć?
--- Koniec cytatu ---
Po wygnaniu z obozu Strażników, Butch uda się do Nowego Obozu i będzie przebywał w karczmie na jeziorze.
sibou:
hm... ale grubego butcha tam nie ma ale jeszcze spróbuję.A i mam kolejne pytania i proszę odpowiedź i jeszcze bardzo dziękuje za tamte odpowiedzi:)
1.O co chodzi z tym tajnym levelem stworzonym przez poziomkaz?
2.Czy można zostać przemytnikiem i magnatem?
3.i powtarzam pytanie z pierscieniem kortha;gdzie on dokładnie leży czy trzeba ubijać te wszytkie szkielety?
4.Czy w pierwszym rozdziale ten mieczo który nas prosi kowal arghorn czy on napewno jest u thorgana bo mi się wydaje że go tam nie było.
Serdecznie pozdrawiam i proszę o odpowiedź
Boba Fett:
Mogę Ci udzielić odpowiedzi tylko na dwa pytania.
--- Cytuj ---2.Czy można zostać przemytnikiem i magnatem?
--- Koniec cytatu ---
Tak, można zostać i tym i tym. Pierwszym zostajemy wykonując zadania szefa Przemytników, za to drugim zostajemy po zabiciu Melkora (tym samym zostając przywódcą obozu przed kopalnią). Pancerz tego drugiego dostajesz po zadaniu Zaginieni Kopacze (ale nie jestem pewny na 100%).
--- Cytuj ---3.i powtarzam pytanie z pierscieniem kortha;gdzie on dokładnie leży czy trzeba ubijać te wszytkie szkielety?
--- Koniec cytatu ---
Niestety, ale tak. Ăw pierścień znajduje się w sali głównej (dokładniej, to w skrzyni), gdzie jest właśnie największa chmara nieumarłych (szkielety, mag, ożywiony cieniostwór, itd.)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej