Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
momo:
I takie rzeczy się zdarzają. Skoro w starym obozie się pobili, to czemu zwierzaki nie miałyby się zagryzać.;)
Pewnie Ci się jakiś fajny nowy system włączył :P
Jeśli jesteś w pierwszym rozdziale to najłatwiej rozpocząć grę od nowa. Jeśli Ci się nie chce, to narazie możesz poexpić gdzie indziej, a kiedy przejdziesz do drugiego rozdziału, w lesie pojawią się nowe potwory.
Przy grze w moda najlepiej jest mieć z 7/8 savów, i za każdym razem zapisywać na innym. Jak coś się zwali zawze można się cofnąć kawałek zamiast do początku gry.
shergar:
Patch już jest nowy.
Nie będzie już problemu z respawnem i kolizjami (czasami w 1 miejscu mogło się nazbierać tyle potworków, że wywalało do windy, np. za dużo poly).
Co do atakowania to testowałem kilka razy na wcześniejszej wersji i na 1.03 i nigdy tego nie miałem...
Poprawiłem 2 rzeczy, ale nie wiem czy to akurat one odp. za ten błąd. Nie mam pomysłu dlaczego tak się dzieje. W sumie jest jeszcze jedna możliwość, ale akurat nie ma osoby odp. za arenę bo może to być powodowane walką na arenie.
qw12:
Wielkie dzieki:) Sciagam patcha;)
Mam tylko jedno pytanie.Bo nie zrozumialem za bardzo byc moze za duzo piwa dzis wypilem;) Jesli mam zainstalowanego patcha 1.01 to nic mam nie zmieniac tylko po prostu zainstalowac 1.03? Tak?
Isentor:
--- Cytat: qw12 ---Jesli mam zainstalowanego patcha 1.01 to nic mam nie zmieniac tylko po prostu zainstalowac 1.03? Tak?
--- Koniec cytatu ---
Musisz zmienić wpis w pliku dm.ini, linijka:
vdf=dm.mod patch.mod patch3.mod
na
vdf=dm.mod patch3.mod
Najlepiej skopiuj to co tutaj dałem gdyż po pliku dm.mod muszą być dwie spacje.
qw12:
Wiec tak. Sciagnalem zaisnatalowalem na wersje 1.01 i jak zmienilem ta linijka w pliku INI to Mod sie nie uruchomil wiec odinatalowalem wszytsko, nastepnie zainstalowalem Mroczne Tajemnice nastepnie patch 1.01 a na koncu 1.03 i nic nie zmienialem w pliku INI no i MT sie uruchomily. Odnosnie tego problemu jaki mam to jest juz troszke lepiej bo:) z Miltenem pogadalem, natomiast z Gomezem nadal nie moge bo jak mu sie pokaze to wyciaga miecz, 2 strzaly i po mnie;/ Dzieki za Patcha. Sproboje pozniej wrocic do Gomeza jak dolacze do jakiejs gildii np w Nowym Obozie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej