Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (31/138) > >>

qw12:
Mam jeszcze jedno pytanie czy mozna posunac dalej fabule i przejsc do drugiego rozdzialu bez rozmowy z Gomezem?? Zaznaczam ze z Miltenem tez sie nie da pogadac bo sie nawala z innymi ;/

momo:
ÂŻeby przejść do drugiego rozdziału możesz się przyłączyć do obozu sekty lub do nowego obozu. Jak wykonasz parę zadań w innym obozie to zajżyj jeszcze raz na zamek, a może akurat się coś ''odblokuje'' i przestaną się nawalać. W razie czego możesz poprostu przejść inną gildią.

qw12:
Dzieki. Chyba tak zrobie. Oby tylko w Nowym Obozie nie zaczelo sie to samo ;)

albin:
Mam problem a mianowicie chodzi mi o las przez który można przejśc do sekty lub przemytników wszystkie zwierzęta w tym lesie są zabite nie wgrywałem patha. Przez to nie moge nabić expa dodam jeszcze że jestem w 1 rozdziale i nie należe do żadnej gildji.

qw12:
Wydaje mi sie ze jdnak bedziesz musial wgrac patcha bo on poprawia respown potworo, i moze dlatego wlasnie wszytskie nie zyja lub po prostu wczesniej je moze zabiles?? Dziwna sprawa.Jesli mowisz ze nie masz patcha to proponuje dokladne "przeczesanie" lasu poniewaz potwory moga znajdowac sie w miejscach dosc nie spodziewanych bym powiedzial.To samo mialem z goblinami w pewnej jaskinii, po zainstalowaniu patcha problem zniknal ale pojawil sie ten o ktorym pisalem wyzej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej