Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (30/138) > >>

shergar:
To na 100% jest błąd patcha 1.01. I jak mam być szczery to nie do końca wiem skąd się on wziął.

Niestety trochę potrwa zanim to naprawimy.

qw12:
No to mnie pocieszyliscie:( ale i tak dzieki za pomoc i odpowiedzi.Sproboje nie instalowac patcha 1.01 i tutaj mam jedno pytanie.Jesli nie zainstaluje 1.01 to czy bede mogl zainstalowac 1.02? bo bez tego patcha troszke wkurzajacy jest resown potworow.

shergar:
Nas tez to wnerwia. Nie wiem skąd ten błąd się wziął. No i nie ma osoby, która może coś na ten temat wiedzieć.

Do tego jesteś chyba 2 osoba z takim problemem, nie wiem co prawda na ile pozostali grają w ver. 102.

Opisz dokładnie: który rozdział, jaka goldia, jakie zadania robiłeś wcześniej, czy wyciągnąłeś miecz próbując przejść między strażnikami, czy już byłeś w zamku wcześniej, kot dokładnie z kim się nawala, kto zaczyna walkę, etc.

qw12:
OK. Wiec tak jestem nadal w pierwszym rozdziale. Nie probowalem wchodzic z wyviagnietym mieczem obok straznikow w ogole nie probowalem wejsc na teren zamkowy (czyli ten za plecami Thorusa). Narazie nie mam zadnej gildii zamierzalem zostac Cieniem i dlatego chcialem isc na audiencje do Gomeza. Zrobilem wszystkie zadanie dotyczace Przylaczenia do Starego Obozu. Przynioslem List od Iana (Test Zaufania), pokazalem Diego, a on powiedzial ze mam pogadac z Thorusem i po rozmowie moge juz isc na audiencje do Gomza. Zrobilem tak wszytsko OK i nagle zauwazylem ze na placu zamkowym wszyscy doslownie wszyscy sie bija. Za chwile przestali ale tylko na moment. Ze srodka wylecialo chyba dwoch kucharzy. Gdy spojrzalem w lewo zobaczylem Miltena ciskajacego kule ognia na lewo i na prawo. Stwierdzilem wiec ze to oleje i pobieglem do srodka tam gdzie jest Gomez. Gdy wszedlem do sali w ktorej siedzi na swoim tronie, podszedlem do niego i chcialem z nim pogadac ale on wyjal miecz najzwyczajniej mnie zaatakowal a pozniej zabil. To by bylo na tyle. Nigdzie indziej sie tak nie dzieje.

piki1990:

--- Cytat: qw12 ---OK. Wiec tak jestem nadal w pierwszym rozdziale. Nie probowalem wchodzic z wyviagnietym mieczem obok straznikow w ogole nie probowalem wejsc na teren zamkowy (czyli ten za plecami Thorusa). Narazie nie mam zadnej gildii zamierzalem zostac Cieniem i dlatego chcialem isc na audiencje do Gomeza. Zrobilem wszystkie zadanie dotyczace Przylaczenia do Starego Obozu. Przynioslem List od Iana (Test Zaufania), pokazalem Diego, a on powiedzial ze mam pogadac z Thorusem i po rozmowie moge juz isc na audiencje do Gomza. Zrobilem tak wszytsko OK i nagle zauwazylem ze na placu zamkowym wszyscy doslownie wszyscy sie bija. Za chwile przestali ale tylko na moment. Ze srodka wylecialo chyba dwoch kucharzy. Gdy spojrzalem w lewo zobaczylem Miltena ciskajacego kule ognia na lewo i na prawo. Stwierdzilem wiec ze to oleje i pobieglem do srodka tam gdzie jest Gomez. Gdy wszedlem do sali w ktorej siedzi na swoim tronie, podszedlem do niego i chcialem z nim pogadac ale on wyjal miecz najzwyczajniej mnie zaatakowal a pozniej zabil. To by bylo na tyle. Nigdzie indziej sie tak nie dzieje.

--- Koniec cytatu ---

Mam niestety taki sam problem ( a na dodatek wsród magnatów nie ma kruka :) )

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej