Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
BLADEspirit:
Mam problem nie dotyczący fabuły czy bugów itp. Mianowicie ,grałem już trochę w Mroczne Tajemnice ,a tu zapisuję grę wszystko po staremu ale jej już wczytać nie mogę i innych savów z tamtego okresu czasu również. Zrobiłem reinstall całego gothica. Zapisałem stan gry w nowej grze i się zapis wczytuje a tamte nie. Co mogę z tym zrobić ?
Arthas:
Wygląda na to, że zapisy zostały uszkodzone i raczej już ich nie odzyskasz. Jeżeli są to jakieś wcześniejsze save'y, w których nie doszedłeś zbyt daleko w grze nie jest problemem zacząć grę od nowa. Tak też radzę.
BLADEspirit:
Ehh miałem nadzieję ,że tego nie powiesz no ale trudno mus to mus. Daleko w sumie nie jestem chyba 9 lvl ale się trochę nabiegałem. Mimo wszystko sądzę ,że jak wiem mniej więcej co i jak to dam radę. Z góry dziękuję. BĂG MNIE RATUJE ! nei wiem jakim cudem jeden z zapisów się odbugował. Głupi ma zawsze szczęście xD
Kedar:
Mam problem. Przechodziłem Gothica podstawowego już kilka razy, a nie mam pojęcia, gdzie znaleźć posążek innosa dla kowala???
BLADEspirit:
--- Cytat: Kedar ---Mam problem. Przechodziłem Gothica podstawowego już kilka razy, a nie mam pojęcia, gdzie znaleźć posążek innosa dla kowala???
--- Koniec cytatu ---
Poszukaj w obozie przemytników Kto szuka nie błądzi
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej