Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (27/138) > >>

BLADEspirit:
Mam problem nie dotyczący fabuły czy bugów itp. Mianowicie ,grałem już trochę w Mroczne Tajemnice ,a tu zapisuję grę wszystko po staremu ale jej już wczytać nie mogę i innych savów z tamtego okresu czasu również. Zrobiłem reinstall całego gothica. Zapisałem stan gry w nowej grze i się zapis wczytuje a tamte nie. Co mogę z tym zrobić ?

Arthas:
Wygląda na to, że zapisy zostały uszkodzone i raczej już ich nie odzyskasz. Jeżeli są to jakieś wcześniejsze save'y, w których nie doszedłeś zbyt daleko w grze nie jest problemem zacząć grę od nowa. Tak też radzę.

BLADEspirit:
Ehh miałem nadzieję ,że tego nie powiesz no ale trudno mus to mus. Daleko w sumie nie jestem chyba 9 lvl ale się trochę nabiegałem. Mimo wszystko sądzę ,że jak wiem mniej więcej co i jak to dam radę. Z góry dziękuję. BÓG MNIE RATUJE ! nei wiem jakim cudem jeden z zapisów się odbugował. Głupi ma zawsze szczęście xD

Kedar:
Mam problem. Przechodziłem Gothica podstawowego już kilka razy, a nie mam pojęcia, gdzie znaleźć posążek innosa dla kowala???

BLADEspirit:

--- Cytat: Kedar ---Mam problem. Przechodziłem Gothica podstawowego już kilka razy, a nie mam pojęcia, gdzie znaleźć posążek innosa dla kowala???

--- Koniec cytatu ---

Poszukaj w obozie przemytników   Kto szuka nie błądzi  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej