Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
Vitnir:
Ja z przejściem nie mam trudności, ale wyłącza mi się gdy tylko walczę krwiopijcą lub z wilkiem. Krwiopijca ma taki zwyczaj że lubi przelatywać nad tobą i wtedy wyskakuje mi jakiś błąd, a gra się wyłącza. Z Wilkiem jest tak że gdy biegnie na ciebie to pierwszy jego ruch jest taki że rzuca się na ciebie, no i wiecie co się dzieje. Mam pytanie oco tu chodzi???, mam kompa złego na ten mod, czy co ???
Jedaith:
Gram w Mroczne Tajemnice trochę już przeszedłem (21lv) Mam kilka pytań:
gdzie jest ten kopacz od którego mamy wziąć rudę dla Monka???
gdzie jest obóz fanatyków??
gdzie jest jaskinia której szukamy w związku z katapultą w misji Dziwne Poszkiwania
Arkhan:
--- Cytuj ---gdzie jest obóz fanatyków??
--- Koniec cytatu ---
Naprzeciwko chaty Cavalorna. Po drodze jest parę zębaczy, dwa jaszczury, idąc dalej mały wodospad i obok jaskinia. A obóz znajduje sie pare kroków dalej.
--- Cytuj ---gdzie jest jaskinia której szukamy w związku z katapultą w misji Dziwne Poszkiwania
--- Koniec cytatu ---
Pod wieżą Xardasa.
albin:
Mam problem a mianowicie chodzi o obóż strażików kopalni. 2 kopach prosiło mnie o jedzenie więc je dałem a oni potem poszli do bandytów którzy siedzą pod podestem dla kopaczy i mnie atakują czy bandyci są dlamnie od początku żle nastawieni i musze dostać tak jak w GII Noc Kruka ich zbroje.Czy to za sprawą tych kopaczy???
Help me
Vermin:
wszystkie NPC ktore nazywaja sie "Bandyta" cie atakuja ;p to poprostu element utrudniajacy gre
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej