Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
West:
Mógłby mi ktoś opisać jak trafić do jaskini, w której znajduje się Gral Życia ??
Mam wszystkie pozostałe artefakty, a tego znaleźć nie mogę.
Jeśli chodzi o pytania albina.
Najlepszą zbroją jest Smocza zbroja z różnymi pierścieniami wyciągnąłem z niej 230 przed bronią :)
Polecam broń jednoręczną przede wszystkim ze względu na szybkość zadawania ciosów.
Hmm kolejny problem ;/
Gdy wychodzę na górę (po ścianie) w klasztorze (tam gdzie był kamień ogniskujący, w podstawowym gothicu tam był trol) gra wychodzi do windows'a ;/
albin:
I znów pytanie . Czy do pokonania ostatniego szmana będzie otrzebny urizjel czy może go zastąpić inna broń?? Bo w G1 dałó się go zabić tylko urizjelem i falą śmierci urizjela
momo:
Jak Ci się uda przemycić Dotyk Beliara, to nim się da na pewno, ale myślę że obrażenia zada mu każda broń która zadaje jakieś dodatkowe obrażenia - od magii, od ognia.
momo:
Do 59% nauczą Cię:
- Cord - Nowy Obóz
- Scatty - przy arenie
- Gorth - obóz strażników kopalni
Do 89%:
- Anghar - kowal przemytników, będzie Cię uczył jeśli przyniesiesz mu 40 stalowych prętów
- Lee - wiadomo
Przypuszczam że po przyłączeniu się do strażników również Thorus, a do sekty Cor Angar.
Przez całą gre nie spotkałem się żeby ktoś uczył do 100%. Być może ktoś taki jest ale się nie opłaca. Jeśli będziesz miał 80 - 90% to w zupełności wystarczy, gdyż itak prawie każdy cios będzie krytyczny, a zawsze możesz używać broni która daje premie do walki bronią jednoręczną.
jurom925:
eee a ja zauważyłem jedną dziwną rzecz.Przekazałem Saturasowi wieści o śmierci Magów z Starego Obozu i dla ciekawości teleportowałem się do Kopalnii.Poszłem porozmawiać z przywódcą strażników,mówi żebym zerwał kontakty z Old Camp.Ale idę dalej...a strażnicy(kopalnii) mnie atakują.To jest trochę dziwne...No i nie można przejść do Nowego Obozu.
A reszta mi się podoba...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej