Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (25/138) > >>

Arkhan:
Ehh..

Wedle solucji pisze że ten %#%($# Mroczny Szczaw można znaleźć niedaleko miejsca gdzie żerują podziemne ścierwojady. Niestety, nigdzie go niema a ja przeszukałem praktycznie cały obszar. Może ktoś dać screena z zamieszczonym położeniem tej przeklętej rośliny?:/

Kizi:
Ja też mam pewną prośbę czy ktoś mógłby powiedzieć, gdzie można dostać ÂŁuk ÂŚmierci?

West:
Jest pewien problem :
Uwolniłem alchemika uwięzionego w mieście orków i po zakończeniu rozmowy on ucieka, ale moja postać jakby nie kończyła rozmowy, a jak się uda z tego wyjść to mam nieaktywny przycisk ESC i nie mogę zapisać.

Arkhan jeśli dobrze pamiętam to mroczny szczaw znajdziesz za mostkiem koło pradawnej, jest tam kilka ścierwojadów i w pobliżu nich jest roślina. (trochę niedokładnie, ale może coś pomoże).

Jeszcze jedno:
Jak uwolnić orka renegata?? Chce mi pomóc w walce, ale oba przyciski otwierają kraty od lochu alchemika.

No i jeszcze jedna dziwna rzecz od momentu, gdy pierwszy raz strzelił kuszą Czerwony Krzyż nie potrafi walczyć mieczem dwuręcznym (mam w statystykach 70%), a walczy jak nowicjusz ;/

Pro:
Ja mam inny problem. Za każdym razem jak zapiszę grę i wyjdę z niej a potem chcę ją wczytać pojawia się ten sam błąd ( nie może wczytac jakiegoś obiektu) i nawet jak zacznę nową gre jest to samo...

I mapa którą dostaj się od Diego (z Położeniem obozu przemytników) jest cała szara i nic na niej nie ma. Proszę o jakąś poradę.

Pozdrawiam

Maksous:
Też miałem taki problem. Wystarczy że zainstalujesz ponownie mroczne tajemnice i problem zniknie. :)
A z mapą pewnie ten sam problem masz.
Zainstaluj ponownie i będzie szło cacy:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej