Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (24/138) > >>

Arthas:

--- Cytuj ---Mam pytanie jestem magnatem i muszę odzyskać gacie Siekacza, które według solucji są w komnacie Gomeza, a więc skąd wziąć klucz do skrzyni, bo wytrychem za bardzo ich się otworzyć nie da.
--- Koniec cytatu ---
Także mam z tym problem i jak na razie nie wykonałem do końca tego questa. Wydaje mi się jednak, że będzie trzeba sprawić Gomezowi lanie...

Przy okazji chciałbym zapytać, czy można otrzymać legalnie zbroję Gomeza, bo do tej pory udało mi się jedynie uzyskać zwykłą zbroję magnata.
Moje drugie pytanie tyczy się Valeayi - kobiety znajdującej się w zamku SO. Czy będzie/jest związany z nią jakiś wątek fabularny?

Kizi:
Właśnie pobiłem Diego i to nie żadną super bronią tylko Ostrzem Chwały (miecz lorda Beowulfa), trochę czasochłonna czynność, ale opłaca się 999 albo 9999 expa.

Odkryłem (chyba) bug, gdy musisz odzyskać kuszę od Shrata, gadasz ze Scattym, który zleca ci pobić Gor Hanis'a, lecz nie miałem z nim opcji walki więc go pobiłem, podchodzę do Scattiego i nie chciał oddać tej kuszy, więc musiałem go pobić.

Arkhan:
Dobra oto kolejny irytujący błąd.

Zacznijmy od tego że dostałem zadanie od Xorda po przyłączeniu się do fanatyków że musze zabić dwa patrole strażników świątynnych z Bractwa. Chwalebny Palermo okazuje chęć do walki i idzie ze mną na polowanie. I tu się euforia kończy kiedy znajduję się dosłownie obok 1 grupki zwiadowców a Palermo podbiega na środek ich mini obozu i chwalebnie mówi "Pierwsza grupa zgładzona", a trzech strażników stoi z mieczami gotowymi do walki. Podobnie ma się z drugą grupką, i jeszcze tekst Bezia "dzięki ci stary" a tekst Palerma kompletny rotfl "niema za co". No tak faktycznie, niema za co...
Ogółem prosiłbym aby to było poprawione w patch'u, bo dla słabo levelowych graczy może być to problem. btw, byłem byłem ostro zdeterminowany na tych $@#@$#$%^%%^&, więc se jakoś poradziłem:D.
No chyba że to było zamierzone      .

West:
Pytanie : :)
Aby dostać zadanie z zamiarem wyczyszczenia wolnej kopalni muszę zakończyć Spotkanie czy odnaleźć Xardasa ?? Jeśli to pierwsze to jak to zrobić ??

Tkoron:
Spotkanie nie jest konieczne. To jest tylko zadanie dodatkowe.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej