Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
albin:
Mam problem dotyczący sciągnięcia MT gdy mi się zakończylo sciągać to nie pokazał mi się żaden plik i prubowalem jeszcze ze 2 razy ale mi sie wyłączał nae . A teraz z żądnego serwera nie chce mi się sciągnąć pomocy czy ktoś może mi pomuc
Isentor:
--- Cytat: Elrond ---Ja mam chyba najśmieszniejsze pytanie, otóż nie mogę ściągnąc Mrocznych Tajemnic przez 3 pierwsze linki stron,tam gdzie możemy je ściągnąc... i zastaje tyko Rapidshare, i moje pytanie czy za to się płaci?
--- Koniec cytatu ---
Nie no ludzie dobijacie mnie to nasi redaktorzy, moderatorzy oraz admini molestują swoje łącza internetowe poświęcając się dla was, wrzucają pliki a wam nawet nie chce wejść się w download.
http://gothic.gram.pl/download/index.php?act=view&id=21
Proszę o bardzo szybko i bez problemów wystarczy jeden klik...
Kizi:
West, najlepiej pójdź do tego kowala nad jeziorkiem w (NO), wystarczy że przyniesiesz mu Mściwą Stal i zaczyna Cię uczyć kowalstwa, później przynosisz mu posążek Innosa, 10 płytek pełzaczy i umiesz już robić jednoręczny miecz/topór, dwuręczny miecz/topór. Mam pytanie: gdzie można znaleść tą Czarną Rudę (?), bo chciałbym się nauczyć robić swoją osobistą broń.
Aha, jest pewna śmieszna rzecz: jestem Magnatem, ale gdy wyciągnę broń przy kopaczu, atakuje mnie, a strażnicy zamiast się na niego rzucić atakują mnie... to co ich szefem jest kopacz czy ja? :P
PS. Extremo Rulezz!
Arthas:
--- Cytuj ---Mam pytanie: gdzie można znaleść tą Czarną Rudę (?), bo chciałbym się nauczyć robić swoją osobistą broń.
--- Koniec cytatu ---
Jeśli dobrze kojarzę, rudę można znaleźć w zatopionej wieży Xardasa. Z solucji wyczytałem również, że kruszec znajduje się także w opuszczonej kopalni.
West:
Kizi akurat to wiem. Chodzi o to, że jak chce wykuć jakiś miecz to pisze, że brakuje mi umiejętności. Co tu należy wykonać ?? Podnieść zręczność ??
Co zrobić, żeby Anghar wykuł dla mnie magiczny miecz ?? Mam już Niosące Światło.
Czarną rudę można także znaleźć w wieży Uriziela :) (nawet 25 kawałków).
Jak zakończyć spotkanie na które zaprowadził mnie Diego ?? Byłem tam od 20 do 6 i nic się po tym nie stało.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej