Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
MeGorT:
Mam takie pytanie....
Można się przyłączyć do (Najemników, SO albo do Obozu na Bangnie) i Strażników tych co są koło kopalni? jednocześnie, chodzi mi o to że np. jak dołącze się do NO i będzie pisało Gildia: Szkodnik to czy będe mógł się przyłączyć później do Strażników koło kopalni?...i zostać dowódcą obozu.
Siekacz:
--- Cytuj ---Wyżej Arthas pisze, że aby móc zostać magnatem to trzeba wykonać zadanie z zaginionymi kopaczami. Teoretycznie wykonałem to zadanie, ale Melkorowi oddałem klucz wcześniej niż powinienem. I tutaj moje pytanie czy można zostać w inny sposób magnatem ?? Czy już nie mam na to wpływu ??
--- Koniec cytatu ---
No cóż, jest tylko jeden sposób. Pobij Melkora i zabierz mu klucz (Tylko go nie zabij!)
--- Cytuj ---Mam takie pytanie....
Można się przyłączyć do (Najemników, SO albo do Obozu na Bangnie) i Strażników tych co są koło kopalni? jednocześnie, chodzi mi o to że np. jak dołącze się do NO i będzie pisało Gildia: Szkodnik to czy będe mógł się przyłączyć później do Strażników koło kopalni?...i zostać dowódcą obozu
--- Koniec cytatu ---
Możesz być najemnikiem przed przyłączeniem sie do kopalni
West:
Jeszcze jedno mógłby mi ktoś przejść jaskinie, która jest koło przemytników i odzyskać pierścień ?? Próbuje u mnie, ale nici z tego, gra się wiesza nawet po ponownym zainstalowaniu :( W przeciwnym wypadku będzie to koniec gry, nie odzyskam pierścienia, nie pogadam z Thangorem i nie odzyskam kamienia ogniskującego. Chętnemu prześle save'a (mam nadzieje, że będzie jakiś chętny).
EDIT
Jakoś sobie dałem radę. Po raz pierwszy kody się przydały :) i oby ostatni.
Arkhan:
MT ostatnio lubią sprawiać problemy...
Chciałem sobie włączyć Gothic I bez Mrocznych Tajemnic, zwykła normalna podstawka. I kiedy włączam, pojawia mi sie Gothic Starter. Ok. Pierwsze okno poszło ale nagle... pojawia sie statek z MT mimo ze wlaczalem podstawową wersję! Biore nowa gra, niby ok ale spotykam tego gościa co gada o tym porwaniu! BA, zadnych efektów modyfikacji nawet nie widać. I najbardziej wk*rwiająca rzecz, ide na ziemie orków i wyskakuje mi błąd że coś tam 3DMAX coś tam.
Co jest?
West:
Mógłby mi ktoś podać kod na miecz Chwała Strażnika ?? Takie zadanie mam, a zbrojownie już dawno splądrowałem i nie pamiętam gdzie ten miecz teraz jest.
I jeszcze 1 pytanie :
Jakie umiejętności trzeba posiadać, aby wykuć własny miecz dwuręczny ??
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej