Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - dyskusja

<< < (4/32) > >>

Thoro:

--- Cytuj ---Nasza galeria została wzbogacona o sporą ilość nowych screenów wysokiej rozdzielczości pochodzących z nie dawno wydanej modyfikacji grupy PoziomkaZ - Mroczne Tajemnice. Zrzuty przedstawiają między innymi nowe lokacje dostępne w dodatku.
--- Koniec cytatu ---
http://gothic.gram.pl/news.php?id=142

Link do galerii w rozwinięciu newsa.

Ps: Obiecana recenzja pojawi się najprawdopodobniej dziś. Właśnie dostałem takową poprawioną przez Arthasa. Zaraz zredaguje i wzbogace o screeny...

LONYSARD:
ÂŚciągnołem moda , zagrałem w niego lecz na początek za pomocą kodu K by znaleść nowe lokacje .
nie znalazłem ich , znalazłem tylko bardzo fajne przerubki starych .
Doszłem też do jaja smoka które ja z ekwipunku użyjemy to pojawi się mały smok który za nami łazi.
Tu pytania :
-Czy ten smok potrafi nas obronić ??
-Czy ten smok urośnie ??
Bardzo mi się spodobała reakcja bezimiennego na wypicie bimbru ( PIJACZEK hehe ).
Co do tych nowych lokacji to możeci mi powiedzieć o jakie chodzi i jak się do nich dostać ?????

Zdunek:

--- Cytat: LONYSARD ---ÂŚciągnołem moda , zagrałem w niego lecz na początek za pomocą kodu K by znaleść nowe lokacje .
nie znalazłem ich , znalazłem tylko bardzo fajne przerubki starych .
Doszłem też do jaja smoka które ja z ekwipunku użyjemy to pojawi się mały smok który za nami łazi.
Tu pytania :
-Czy ten smok potrafi nas obronić ??
-Czy ten smok urośnie ??
Bardzo mi się spodobała reakcja bezimiennego na wypicie bimbru ( PIJACZEK hehe ).
Co do tych nowych lokacji to możeci mi powiedzieć o jakie chodzi i jak się do nich dostać ?????

--- Koniec cytatu ---
nowe lokacje są poprzez teleporty

smok potrafi nas obronić
smok urośnie ;)

Thoro:
Recenzja już jest

--- Cytuj ---Chcielibyśmy zawiadomić, że wyczekiwana przez wielu recenzja modyfikacji Mroczne Tajemnice grupy PoziomkaZ ujrzała dziś światło dzienne. Cały artykuł poświęcony jest wyszczególnieniu i opisaniu w całości moda, którego premiera miała miejsce wczoraj. Ponadto recenzja jest bardzo obszerna i chyba każdy, mający styczność z sagą powinien poświęcić jej kilka chwil. Warto również wspomnieć o uprzyjemniających i umilających lekturę screenach, które są jeszcze świeże, a których pozostała część znajduje się w naszej galerii. Serdecznie zapraszamy do przeczytania, gdyż naprawdę warto.
Arthas
--- Koniec cytatu ---
http://gothic.gram.pl/news.php?id=143

Arkhan:
Ja mam trzy pytania.

1) Czy w patchu poprawicie denerwujący bug z podnoszeniem niektórych itemków? [Anaconda wspomniał o tym w temacie Problemy]

2) Czy Mroczne Tajemnice są na podstawie Nocy Kruka ? [rozgrywamy i podstawke czyli dojście do śniącego i akcje dodatku?]

3) Czy można wybrać tylko jeden obóz czy dwa? Np. należę do fanatyków lub łowców Orków, to czy mogę należeć do Nowego czy Starego Obozu?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej