Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - dyskusja

<< < (3/32) > >>

_Snopek_:
Mam wielki problem i proszę o pomoc kogoś kto wie jak temu zaradzić mój numer gg jest w profilu.
Otóż zainstalowałem dodatek/mod na dysku D w folderze Gothic ale myślę że nie do końca się wszystko wgrało!
Otóż już na początku zaczepiło mnie 2 NPC i Diego powiedział mi w obozie o przemytnikach ale jego mapa jest nieczytelna.  Pytam się ludzi co i jak i idę tam gdzie był Tabin w G2 i nikogo tam nie ma, plaża ze statkiem stoi pusta tzn z jaszczurami, a nad obozem bractwa tam gdzie odbieraliśmy nowicjuszowi nic nie ma. Coś działa na pewno gdyż pojawiły się w nowych miejscach potwory i są poziomki ale jednak coś nie działa.  Proszę o pomoc!

Screen mapy Diega.
[img]http://img410.imageshack.us/img410/9896/82055669fy8.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Thoro:
Po tej mapie łatwo wywnioskować, że bawiłeś się w podmienianie tekstur. Masz playerkita? Ów klient instaluje się chyba razem z modem, a jeśli nie to ściągniesz go z wogu. Opis i instrukcje obsługi masz na naszej stronie. Moda odpalasz w Player Kicie, przy wyborze Mrocznych Tajemnic.

Siekacz:
Są dwie możliwośći.

1.Odpaliłeś moda przez zwykłego Gothica. - Trzeba odpalić GothicStarterem.
2. Albo tak jak mówiłeś, nie zainstalowało się do końca. Spróbuj zainstalować jeszcze raz.

Kurde Thoro mnie uprzedził :D

Faust2:
Mod mi się bardzo podoba, jest znacznie trudniejszy od zwykłego Gothica no i kolonia jest teraz znacznie bardziej niebezpieczna   . Na razie daleko nie zaszedłem, ale już są widoczne dość duże zmiany, jakie ten mod wprowadza. Podobają mi się nowe zbroje (skórzana jest fajna). Zastanawiam się do czego może służyć jajo smoka, które znalazłem w jaskini niedaleko Obozu Bractwa (oprócz zostania mamą   ). Jedyna rzecz, co mnie lekko wkurzyła to skrzynia w chacie Starego Pustelnika, nad zawaloną kopalnią. Strasznie ciężko
było ją otworzyć (klucz do jej otworzenia: >><<<<><>><>>><><<<><>>><><)... Pozdrawiam

P.S.
Mam manie zbierania poziomek w grze.

MeGorT:
Wczoraj zacząłem ściągać moda na którego czekałem już od dawna. Sciągnął mi się po pewnym czasie, jednak było już dość późno i nie chciało mi się grać. Odpaliłem za to go z samego rana, na początku się przestraszyłem gdyż kiedy logowała się gra ( Nowa Gra ) wyrzuciło mnie do Pulpitu, ale wystarczyło coś odbugować ( okienko wyskoczyło ) i po problemie. Naprawdę mod jest znakomity, mimo że nie grałem zbyt długo ale jestem pewny że jest świetny. Chciałbym szczerze pogratulować Poziomkom. Jesteście ÂŚwietni. Nowo wprowadzone textury z G2 było dobrym pomysłem. Naprawdę to do siebie pasuje....textury z G2 i klimat z G1 świetnie dobrany kontrast. I tutaj tak sobie myślę, po co mają wychodzić nowe części Gothica ( G4) z nie wyobrażalnymi wymaganiami systemowymi skoro możemy sobie pograć w znakomite mody Poziomek  , i które nie wymagają zbyt wiele. Naprawdę Dobra Robota. Według mnie powinno powstać Subfory Dyskusja i Problemy tak jak np w forze Gothic, Gothic II, Gothic II Noc Kruka. Aha chciałbym jeszcze wspomieć o Księdze z Ubitymi Zwierzynami....bardzo ciekawy pomysł według mnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej