Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Poziom
Aridan:
Ja jak kończyłem gre mniałem 38 poziom.
to nie mozliwe zeby miec 879 lvl na końcu gry chyba że z kodami
Rikka Malkain:
Przechodziłem grę kilka razy, i zwykle miałem coś pomiędzy 30 a 40 levelem, :-\ ale raz napadło mnie coś żeby przejść Gothic1 jeszcze raz i mieć jak największy level i grać jak najdłużej.
Osiągnąłem wtedy 58 level! (Dalej mam ten zapis na kompie, i specjalnie teraz sprawdziłem.) Ale gdy chciałem mieć jak największy poziom gra była 2 razy dłuższa...
PS:Jest pewien bug w świątynie śniącego dzięki czemu można nabijać levele zabijając demony, w pewnym miejscu po przekręceniu złego przełącznika pojawia się demon, można tak w kółko, jak ktoś chcę. :lol:
Sairus:
Ja jak kończyłem miałem 36 level, ale i tak mnie to nie obchodziło. Grałem, bo gra mi się podobała, a nie, bo chciałem nabić jak najwyższy level.
Turtle:
O ile dobrze pamiętam zawsze zdobywałem coś około 35 poziomu. Starałem się wykonywać wszystkie misje jednak bardziej stawiałem na eksploatacje mapy.
Nie mam pojęcia w jaki sposób niektórzy mogli zdobyć 50 poziomów... Według mnie trzeba by było wyczyścić mapę z potworów w każdym rozdziale, a jakoś nie wyobrażam sobie człowieka(Grającego bez cheatów) zabijającego zębacze niewykończonym mieczem.
Piendel:
Ja miałem 31.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej