Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Poziom
Sirius:
39 za pierwszym razem. Jak gram w RPG, to staram się nabić rozsądny lvl, bez ślęczenia nad grą 24 godzin na dobę.
Skarpetus:
Ja wbiłem ponad 50 . Wszędzie chodziłem i zabijałem wszystkie potworki . Wypełniałem wszystkie questy. No i po szustym rozdziale zabijałem wszystkich śmiertelnych ludzi. Mam taką strategie na ludzi że najpierw powalam ich z miecza i dostaje PD ( jak chcecie to można z topora lub z pały byle nie zabić) czekam aż wstaną i powiedzą coś w stylu jeszcze tego porzałujesz i wtedy zabijam ich z łuku ( można też z kuszy lub czaru) i dostaje drugom porcje PD. Na koniec przyzywałem szkielety golemy idemony(ze zwoi oczywiście) i je zabijałem.
Onar:
Ja tam głównie patrze na pierwszy rozdział. 10 lvl w nim to jest lvl dobry. Robie zadania dla wszystkich obozów, wybijam tyle potworkow ile sie da i jeszcze bije wszystkich szkodników w nowym obozie i poza nim ;p
--- Cytat: MacMillan1993 w 27 Lipiec 2009, 18:29:32 ---Przechodzę Gothica po raz któryś. Jestem w pierwszym rozdziale i mam 28lvl. Doświadczenie zdobywam głównie z zadań, ale czasami z nudów eksterminuję potwory. Jak skończę Gothica to napiszę jaki miałem level. Może być ciekawie. Pozdro
--- Koniec cytatu ---
LOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!! Bez zadnych kodów?? Dla mnie ten lvl jest w 1 rozdziale niewyobrazalny o.O
Sirius:
--- Cytuj ---Przechodzę Gothica po raz któryś. Jestem w pierwszym rozdziale i mam 28lvl. Doświadczenie zdobywam głównie z zadań, ale czasami z nudów eksterminuję potwory. Jak skończę Gothica to napiszę jaki miałem level. Może być ciekawie. Pozdro
--- Koniec cytatu ---
Kłamca... niestety tutaj wypowiadają się głównie osoby, które chcą sobie wymyślić z nieba wybrany lewel... smutne ;[
1 rozdział... bodajże 8 lvl ;D
Atsui:
1 rozdział to był u mnie na samym końcu 6 poziom, 28 lvl w pierwszym rozdziale to bujda lub efekt grania całymi dobami.
Na koniec gry osiągnąłem poziom 36 (za pierwszym razem) . Za kolejnymi wyciągnąłem trochę wyżej, rekordem był poziom 39, upragnionej czterdziestki nie dorwałem, ale może następnym razem się uda :D .
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej