Tereny Valfden > Dział Wypraw

Wyprawa Bandytów i ÂŁowców Nagród

<< < (4/5) > >>

MeGorT:
Strażnicy leżeli martwi...potyczka była naprawdę łatwa. Bandyci i ÂŁowca byli liczniejsi. Wszyscy przybyli pod Karawanę. Jednak Gornowi coś nie pasowało...aaa gdzie jest Assasyn. No niech mnie nie mówcie mi że on poległ i to w takiej sytuacji. Niee krzyknął Arti on poszedł za.....Marisem dodał Assasyn który właśnie przybył pod Karawanę z kupcem. Dobra Robota powiedział MeGorT. Teraz trzeba przeszukać łupy, Assasynie a ty pilnuj Marisa....

Strażnicy posiadali 5 Mieczy Jednoręcznych, a każdy z nich posiadał po 20 szt. złota. W samej karawanie. Razem przeszukiwaliśmy karawanę w której było 105 szt. złota i....bardzo ciekawo zdobiony Miecz który znajdował się w ciemnym kącie....ciekawe MeGorT podszedł a na rękojeści było wyryte ""Ognisty Wulkan""...
Więcej nic nie znaleźliśmy, na zewnątrz poprosiłem do siebie Grega i Artiego....
Greg spójrz na ten Miecz myślę że Boba Fett'a to zainteresuje....

Arti mógłbyś mi teraz dać te jego listy trochę pohandlujemy z biedakiem....

Grison:
Bandyci byli bardzo zadowoleni z faktu, że poszło tak łatwo. Czym prędzej zajęli się przeszukiwaniem towarów Marisa. Kapitan Greg podszedł do herszta. Spojżał na MeGorT-a, a następnie na miecz. Zaiste piękne ostrze. Naprawde ciekawe. Co chcesz żebym z nim zrobił? Dlaczego wspomniałeś Fetta?

Niro:
Assasyn uśmiechnął się promiennie. Co prawda nie zdąrzył nic zrobić, więc wrócił po Marisa. Przyciągnął kupca do grupki bandytów.
- Udało się. Możecie sobie jeszcze doliczyć to co znalazłem przy nim - powiedział bandyta wskazując na mieszek złota. Czymże byłby kupiec bez złota? A skoro już o złocie mowa, to czas podzielenia się łupami.

Arti:
- Oczywiście! - odrzekł bandyta wręczając listy hersztowi. - Z chęcią popatrzę na ten cyrk. A jak się nie uda go przekupić, to co zrobią jego kochanki, gdy się dowiedzą, że je zdradzał...- odrzekł smiejąć się bandyta i przyglądał się scenie...

Lenosis:
Lenosis jeszcze przez chwilę walczył z jednym ze strażników, lecz chwile pozniej jego przeciwnik leżał już martwy na ziemi. Wszyscy bandyci zebrali się koło kupca, a MeGorT powiedział do Marisa...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej