Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Dyskusje Teologiczne

<< < (147/181) > >>

Pabloo:

--- Cytat: Durczoq w 16 Lipiec 2009, 11:46:01 ---Sądzę, że po śmierci istnieje bardziej złożone życie, no cóż, a jeśli go nie ma, to najbardziej odpowiadałby mi reinkarnacja ;]
--- Koniec cytatu ---
To przejdź na ta śmieszną wiarę Buddyzm i wierz w tą śmieszną reinkarnacje.

--- Cytat: Nifrenithil w 16 Lipiec 2009, 11:58:25 ---Pabloo, nie należysz czasem do Młodzieży Wszechpolskiej albo Ku Klux Klanu?
--- Koniec cytatu ---
Nie należę do Młodzieży Wszechpolskiej i Ku Klux Klanu!.Wejdź w temat "Tolerancja" to się dowiesz dlaczego nie należę miedzy innymi do Ku Kux Klanu.Twierdzenie że należę do Ku Kux Klanu jest obraźliwe i wypraszam sobie!! ,bardziej ty do Młodzieży Wszechpolskiej i Ku Klux Klanu należysz bo masz zapędy Nazistowskie.

pokemon:
Dlaczego twierdzisz, że buddyzm jest śmieszny?

Kozłow:

--- Cytuj ---Dlaczego twierdzisz, że buddyzm jest śmieszny?
--- Koniec cytatu ---
Twierdzi tak, bo to de facto nie religia, tylko filozofia życiowa.

Sado:
Proglanku, taki z ciebie katolik, jak ze mnie wokalista Nirvany (ofc z poszanowaniem dla Kurta)

--- Cytuj ---Ależ ciągle i ciągle zadręczacie się czy będzie niebo czy piekło! I nie zaprzeczaj temu, bo to widać jak na dłoni!
--- Koniec cytatu ---

Kozłowku, ale dlaczego "dobry" katolik ma w ogóle dopuszczać myśl, że trafi do piekła?

Pabloo:

--- Cytat: Komuchnista w 16 Lipiec 2009, 12:18:03 ---Ja Ależ ciągle i ciągle zadręczacie się czy będzie niebo czy piekło! I nie zaprzeczaj temu, bo to widać jak na dłoni!
--- Koniec cytatu ---
Chyba twojej bo jej nie umyłeś!.Cały czas słyszę od Ateistów że boje się śmierci aż mnie to zaczyna wkurzać nie cza było odchodzić od danej wiary!.

--- Cytat: Komuchnista w 16 Lipiec 2009, 12:18:03 ---No ty mówisz, że jest miliard argumentów za tym, że istnieje życie po śmierci, więc czekam przynajmniej na jakieś 3,4.
--- Koniec cytatu ---
Przeczytaj posty wyżej co ja i inni pisali!

--- Cytat: Komuchnista w 16 Lipiec 2009, 12:18:03 ---A to po chrześcijańsku?
--- Koniec cytatu ---
On do mnie napisał że mnie spali na stosie to ja odpowiedziałem że go wrzucę na pożarcie Rekinom.Nie miałem tego na myśli serio bo żartowałem.

--- Cytat: pokemon w 16 Lipiec 2009, 12:26:21 ---Dlaczego twierdzisz, że buddyzm jest śmieszny?
--- Koniec cytatu ---
Poczytaj trochę o tej Religi to sam się przekonasz.

--- Cytat: Komuchnista w 16 Lipiec 2009, 12:31:18 ---Twierdzi tak, bo to de facto nie religia, tylko filozofia życiowa.
--- Koniec cytatu ---
Hahaha Buddyzm to nie filozofia tylko wiara.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej