Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Dyskusje Teologiczne

<< < (129/181) > >>

Baś-ka:

--- Cytuj ---Rozkmiń mi to czego lekarze nie potrafili ran wytłumaczyc koleś ty chcesz religię w naukowy sposób tłumaczyc hahahah większej głupoty nie słyszałem religia to kwestia naszej wiary nauka jest tutaj bezsilna aha gg nie podam bo będziesz mi zapewne o komunistach opowiadał jacy to oni dobrzy nara...
--- Koniec cytatu ---

Nie masz dowodów? Cya!

--- Cytuj ---Dla mnie Bóg istnieje dla ciebie istnieje tylko Lenin!.Pisze Bóg z dużej litery bo jest to nazwa.
--- Koniec cytatu ---

Bóg to przymiotnik, nie imię.

--- Cytuj ---Ateiści chcą tłumaczyć nauką bo tylko nauką się kierują a ty dalej nie wiesz że wiara to wiara.
--- Koniec cytatu ---

A ty dalej nie wiesz co to jest ateizm, i na czym on polega.

Pabloo:

--- Cytat: Baś-ka w 14 Lipiec 2009, 13:41:52 ---Nie masz dowodów? Cya!
--- Koniec cytatu ---
Wy nie macie dowodów bo nie potraficie tego wytłumaczyć.

--- Cytat: Baś-ka w 14 Lipiec 2009, 13:41:52 ---Bóg to przymiotnik, nie imię.
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli mamy na myśli "Boga" w którego wierzą wierzący to piszemy z dużej litery.

--- Cytat: Baś-ka w 14 Lipiec 2009, 13:41:52 ---A ty dalej nie wiesz co to jest ateizm, i na czym on polega.
--- Koniec cytatu ---
Wiem ,ale najwyraźniej Ateiści nie wiedzą co to jest wiara.

Capo:
Nie w wierze katolickiej Bóg to nie przymiotnik mam wiele argumentów ale po co mam ich używac jeżeli przy twoim Baśka i komunisty myśleniu nie ma to najmniejszego sensu popatrz co piszesz śmiem powątpiewac iż używasz mózgu pisząc tutaj swoje wypociny (bzdury) gdyby wszyscy myśleli tak jak wy to aż strach pomyślec co by na świecie było hahaha

Baś-ka:

--- Cytuj ---Wy nie macie dowodów bo nie potraficie tego wytłumaczyć.
--- Koniec cytatu ---

Nie, to wy katolicy bronicie swojej wiary, by pokazać nam ateistom dowody na istnienie boga.

--- Cytuj ---Jeżeli mamy na myśli "Boga" w którego wierzą wierzący to piszemy z dużej litery.
--- Koniec cytatu ---

Nie, bo to dalej jest przymiotnik i można go pisać z małej litery.

--- Cytuj ---Wiem ,ale najwyraźniej Ateiści nie wiedzą co to jest wiara.
--- Koniec cytatu ---

Jak wiesz na czym polega ateizm, skoro wymyślasz jego podstawy we własnej wybujałej wyobraźni?

--- Cytuj ---Nie w wierze katolickiej Bóg to nie przymiotnik mam wiele argumentów ale po co mam ich używac jeżeli przy twoim Baśka i komunisty myśleniu nie ma to najmniejszego sensu popatrz co piszesz śmiem powątpiewac iż używasz mózgu pisząc tutaj swoje wypociny (bzdury) gdyby wszyscy myśleli tak jak wy to aż strach pomyślec co by na świecie było hahaha
--- Koniec cytatu ---

Em, to wy piszecie bzdury które wam wpieprzono do głowy, a mieliśmy przykład chociażby w XVI wieku co się działo gdy cały świat myślał jak wy. Ale cóż nic nie poradzę na to że dalej żyją tacy wykolejency jak np. ty czy pabloo.

Ainur:

--- Cytuj ---Nie, to wy katolicy bronicie swojej wiary, by pokazać nam ateistom dowody na istnienie boga.
--- Koniec cytatu ---
Wiara nie opiera się na dowodach.

--- Cytuj ---Nie, bo to dalej jest przymiotnik i można go pisać z małej litery.

--- Koniec cytatu ---
Jeśli mamy na myśli Boga to można go pisać z dużej litery.

--- Cytuj ---Em, to wy piszecie bzdury które wam wpieprzono do głowy, a mieliśmy przykład chociażby w XVI wieku co się działo gdy cały świat myślał jak wy. Ale cóż nic nie poradzę na to że dalej żyją tacy wykolejency jak np. ty czy pabloo.
--- Koniec cytatu ---
Aha...

Kończąc to nie będę sprzeczał się już z takimi osobami jak Baś - Ka/Rahciah. Nie będę tu odpisywał ani zaglądał chcę powiedzieć że Bóg istnieje choć takie osoby jak wcześniej wspomniałem, będą miały odmienne zdanie. Dziękuję.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej