Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Dyskusje Teologiczne
Kozłow:
[Poza faktem, że Bóg nie istnieje]
--- Cytuj ---Dla Kozłowa Lenin jest Bogiem a Komunisci ÂŚwiętymi.I twoje gadanie ze ÂŚw Ojciec Pio sam się okaleczał i dlatego miał te stygmaty jest idiotyzmem bo Ateiści chcą wszystko wytłumaczyć co jest związane z Wiarą w sposób nauki i dlatego piszą głupoty.
--- Koniec cytatu ---
Nie, dla mnie bogiem jest Marks (btw - przymiotnik "bóg" z małej)
A Ateiści chcą tłumaczyć wszystko nauką, BO to JEDYNA metoda poznawania świata, oparta na udowodnionych teoriach, nie zaś na mglistych hipotezach. Nie wiem czemu wiara miała by być wyłączona z domeny badania naukowego - jakiś specjalny przywilej?
Zresztą kościelni możni tłumaczą sprawy ateizmu na sposób teologiczny. "Ateizm to grzech, to wykroczenie przeciw Bogu, spowodowane strachem"
Wot eta.
Kozłow.
Capo:
To do tych ateistów rany były wielokrotnie badane przez wielu sławnych lekarzy ale oni nie potrafili tego mytłumaczyc są na to opinie tych właśnie lekarzy to namacalny dowód aby coś wam udowodnic. Czy w szpitalu pod obserwacją lekarzy mógłby się sam okaleczac wątpie i to bez przerwy bo jego rany bez ustanku krwawiły Pabloo nie ma co z nimi wchodzic w głębszą dyskusje ponieważ nawet nie potrafią byc porządnymi ateistami hehe.
Kozłow:
--- Cytuj ---ponieważ nawet nie potrafią byc porządnymi ateistami hehe.
--- Koniec cytatu ---
Dawaj na gg, możemy gadać miesiącami. Mam Ci rozkminić religię w naukowy sposób? Nie ma problemu.
Capo:
Rozkmiń mi to czego lekarze nie potrafili ran wytłumaczyc koleś ty chcesz religię w naukowy sposób tłumaczyc hahahah większej głupoty nie słyszałem religia to kwestia naszej wiary nauka jest tutaj bezsilna aha gg nie podam bo będziesz mi zapewne o komunistach opowiadał jacy to oni dobrzy nara...
Pabloo:
--- Cytat: Komuchnista w 14 Lipiec 2009, 12:17:24 ---[Poza faktem, że Bóg nie istnieje]
Nie, dla mnie bogiem jest Marks (btw - przymiotnik "bóg" z małej)
--- Koniec cytatu ---
Dla mnie Bóg istnieje dla ciebie istnieje tylko Lenin!.Pisze Bóg z dużej litery bo jest to nazwa.
--- Cytat: Komuchnista w 14 Lipiec 2009, 12:17:24 ---A Ateiści chcą tłumaczyć wszystko nauką, BO to JEDYNA metoda poznawania świata, oparta na udowodnionych teoriach, nie zaś na mglistych hipotezach.
--- Koniec cytatu ---
Ateiści chcą tłumaczyć nauką bo tylko nauką się kierują a ty dalej nie wiesz że wiara to wiara.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej