Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Dyskusje Teologiczne

<< < (126/181) > >>

Isentor:

--- Cytat: CAPO di tutti capi w 13 Lipiec 2009, 22:58:18 ---Tak na papierze opinii biegłego nie jestem w stanie ci pokazac

--- Koniec cytatu ---
Aha czyli nie ma dowodu...

--- Cytat: CAPO di tutti capi w 13 Lipiec 2009, 22:58:18 ---ale poczytaj w necie oglądnij film jedź do Włoch a zobaczysz namacalny przykład bo tylko takim można coś udowodnic ateistom choc nie wiem co byście zobaczyli to i tak macie swoje racje ale cóż każdy uważa jak chce  

--- Koniec cytatu ---
A czytałeś o klerykalnych przekrętach na "cuda" byleby zarabiać na ludziach odwiedzających jakieś święte miejsce? Poczytaj, praktykują to od początku średniowiecza. Możesz też wybrać się do muzeum z takimi gadżetami. W Polsce nie ma z tego co wiem ale choćby w Anglii, czy innym zachodnim państwie. Tak mimo chodem. Lenin też nieźle się trzyma. Może jadą na tych samych konserwantach.

--- Cytat: CAPO di tutti capi w 13 Lipiec 2009, 22:58:18 ---, widzę że w tym temacie wiele nie napisze bo uderzacie zaraz z jakimś nie do końca mądrym kontr atakiem.  

--- Koniec cytatu ---
My? A to ty przypadkiem nie zmieniłeś tematu po obaleniu pro tezy na temat stygmatów.

Capo:
Urażacie moją wiarę porównując świętego do komunisty, ale cóż... Dowody na to są i to nie zbite że stygmaty były prawdziwe, jego ciało zostało nie tak dawno wyciągnięte z grobu a w nim nie było żadnych preparatów zapobiegających rozkładaniu ciała, Lenina co jakiś czas muszą czymś tam nasmarowywac żeby się nie rozpadł a on w grobie  przeleżał jakieś 30 lat i ciało jakie było takie jest. Dobra możecie gadac już co chcecie nie mieszam się już w tym temacie to nie ma sensu, strata czasu. 

Kozłow:

--- Cytuj ---Urażacie moją wiarę porównując świętego do komunisty
--- Koniec cytatu ---
Porównam Hitlera i JP2. Obydwaj nie żyją. Panie Capo, rozum :}

Pabloo:
Dla Kozłowa Lenin jest Bogiem a Komunisci ÂŚwiętymi.I twoje gadanie ze ÂŚw Ojciec Pio sam się okaleczał i dlatego miał te stygmaty jest idiotyzmem bo Ateiści chcą wszystko wytłumaczyć co jest związane z Wiarą w sposób nauki i dlatego piszą głupoty.

Gromak:
Piszesz że piszemy głupoty, mimo tego że wszystko co piszemy jest bardziej realne, co za tym idzie racjonalnie i naukowo wytłumaczone. Nie możesz się pogodzić z prawdą i tyle. Bardziej wierzę dzisiejszej nauce i technice niż jakimś starym zapiskom.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej