Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Dyskusje Teologiczne
Capo:
Rany Ojca Pio odkąd się pojawiły bez ustanku krwawiły lekarze mówili że przez taką utratę krwi powinien umrzec nigdy się też nie goiły dopiero po jego śmierci zniknęły bez najmniejszego śladu a jego ciało po dziś dzień nie ulega rozkładowi i zachowuję się jakby w ogóle nie umarło.
Isentor:
Pokaż mi na papierze opinie lekarza w tej sprawie. Nie masz? Jaka szkoda...
Capo:
Tak na papierze opinii biegłego nie jestem w stanie ci pokazac ale poczytaj w necie oglądnij film jedź do Włoch a zobaczysz namacalny przykład bo tylko takim można coś udowodnic ateistom choc nie wiem co byście zobaczyli to i tak macie swoje racje ale cóż każdy uważa jak chce , widzę że w tym temacie wiele nie napisze bo uderzacie zaraz z jakimś nie do końca mądrym kontr atakiem.
Baś-ka:
--- Cytuj ---Rany Ojca Pio odkąd się pojawiły bez ustanku krwawiły lekarze mówili że przez taką utratę krwi powinien umrzec nigdy się też nie goiły dopiero po jego śmierci zniknęły bez najmniejszego śladu a jego ciało po dziś dzień nie ulega rozkładowi i zachowuję się jakby w ogóle nie umarło.
Tak na papierze opinii biegłego nie jestem w stanie ci pokazac ale poczytaj w necie oglądnij film jedź do Włoch a zobaczysz namacalny przykład bo tylko takim można coś udowodnic ateistom choc nie wiem co byście zobaczyli to i tak macie swoje racje ale cóż każdy uważa jak chce , widzę że w tym temacie wiele nie napisze bo uderzacie zaraz z jakimś nie do końca mądrym kontr atakiem.
--- Koniec cytatu ---
Nie napiszesz, bo nie masz argumentów i dowodów, a takie filmiki to może nakręcić cały zarząd Tg w ciągu paru dni. W sumie to robi to codziennie ^^
Btw. Mieszkam we włoszech.
Kozłow:
--- Cytuj ---A tak nawiasem to stygmaty były wielokrotnie badane na przykładzie ÂŚw. Ojca Pio ale żeden lekarz nie był w stanie tego wytłumaczyc.
--- Koniec cytatu ---
No bo jak wytłumaczyć samookaleczenie? Mało to idiotów? Dzisiaj na filipińskich procesjach też durnie się krzyżują.
--- Cytuj ---zachowuję się jakby w ogóle nie umarło.
--- Koniec cytatu ---
Chodzi?
--- Cytuj ---Pokaż mi na papierze opinie lekarza w tej sprawie
--- Koniec cytatu ---
Właśnie. A tak btw - wszyscy kochamy watykańskich ekspertów i lekarzy.
Ciało człowieka pierwotnego leżało w lodzie 40 tys. lat. Ojciec Pio leży może w specyficznym mikroklimacie (a i nie wiadomo, BO JEGO CIAÂŁA SIĂ NIE POKAZUJE), albo jest utrzymywany jak ciało Lenina. Lenin to też cud?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej