Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Dyskusje Teologiczne

<< < (123/181) > >>

Pabloo:

--- Cytat: Serail w 13 Lipiec 2009, 20:27:12 ---O ile pamięc mnie nie myli, to wielebny MooN pierwszy zaczął wyzywać nas od bluźnierców i dzieciaków, a to była katolicka bojówka.
--- Koniec cytatu ---
Ale Ja,Ainur i inni nie wyzywamy was i chcemy żebyście nas też nie wyzywali tylko rozmawiali na poziomie ludzi intelektualnych ^^

Serail:
Przecież rozmawiam na poziomie i czekam na wasze argumenty, abyśmy mogli sobie na poziomie, bez wyzwisk o nich pogadać.

Mantos:
Ojojojo, wtrącę się na chwilkę ;]

--- Cytat: Pabloo w 13 Lipiec 2009, 20:34:00 ---Ale Ja,Ainur i inni nie wyzywamy was i chcemy żebyście nas też nie wyzywali tylko rozmawiali na poziomie ludzi intelektualnych ^^

--- Koniec cytatu ---

Hehe, daruj se, wiesz że to się nie uda, po prostu taka mentalność tego tematu, uczone 16latki nie umieją inaczej i nie zgrywaj uber pro profesora, bo to śmieszne. I żeby nie było niedomówień, tak Rachciach jesteś tępy (:*)

Kozłow:

--- Cytuj ---A ty co Kozłow wymyślasz głupoty nie pisałem tak że "oczywiście, że Ateiści mogą mówić o religii, ale jeśli mówią o niej źle to nie mogą o niej mówić" wiec nie wiem skąd to wynalazłeś.
--- Koniec cytatu ---

Naucz się czytać ze zrozumieniem. Napisałem, ze prezentujesz taką postawę, a nie że tak napisałeś.

--- Cytuj ---Jakbyś nie zauważy nie tylko ja pisałem "dziecko"
--- Koniec cytatu ---

Więc innych też się to tyczy.

--- Cytuj ---Tak samo jak mi nie chce się czytać z nonsensopedi.
--- Koniec cytatu ---

Do Seraila, nie do mnie.

A z grubsza - Mantosiwo ma rację. Można oczywiście się przerzucać argumentami, ale zawsze kończy się na tym, ze wierzący da argument, że Bóg jest niepoznawalny. Tak zazwyczaj dyskusje o religii się kończyły (moje).

Pabloo:

--- Cytat: Maryśka w 13 Lipiec 2009, 20:51:24 ---nie zgrywaj uber pro profesora, bo to śmieszne.
--- Koniec cytatu ---
W czym cie ja przekonuje że jestem niby tak jak ty mnie nazwałeś "uber Profesor"

--- Cytat: O Kołow O w 13 Lipiec 2009, 20:55:36 ---Naucz się czytać ze zrozumieniem. Napisałem, ze prezentujesz taką postawę, a nie że tak napisałeś.
--- Koniec cytatu ---
No to koleś coś ci się w głowie pojebało nigdy nie prezentowałem takiej postawy i nigdy nie będę prezentował.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej