Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Dyskusje Teologiczne
Pabloo:
--- Cytat: O Kołow O w 13 Lipiec 2009, 19:25:43 ---Pablo prezentujesz podejście m/w takie: "oczywiście, że Ateiści mogą mówić o religii, ale jeśli mówią o niej źle to nie mogą o niej mówić".
--- Koniec cytatu ---
A ty co Kozłow wymyślasz głupoty nie pisałem tak że "oczywiście, że Ateiści mogą mówić o religii, ale jeśli mówią o niej źle to nie mogą o niej mówić" wiec nie wiem skąd to wynalazłeś.
--- Cytat: O Kołow O w 13 Lipiec 2009, 19:25:43 ---I nie szafuj do kurwy nędzy argumentem "dziecko", bo tym szafują tylko idioci, co to uważają, że z roku na rok się mądrzeje.
--- Koniec cytatu ---
Jakbyś nie zauważy nie tylko ja pisałem "dziecko"
--- Cytat: O Kołow O w 13 Lipiec 2009, 19:25:43 ---Aha - definicyjek z Wikipedii nie uśmiecha mi się czytać...
--- Koniec cytatu ---
Tak samo jak mi nie chce się czytać z nonsensopedi.
--- Cytat: Rah-ciach w 13 Lipiec 2009, 19:28:01 ---Nie wiem czy załapałeś ale w dalszym ciągu robisz z siebie pośmiewisko ;D.
--- Koniec cytatu ---
Ja nie robię z siebie pośmiewiska tylko ty robisz z siebie. ;D
Serail:
Proponuję założenie wątku na forum "Kto robie z siebie dzieciaka?". Baa, sam ten wątek mogę zrobić i postaram się załatwić, żeby go nie usunięto. ;]
--- Cytuj ---Tak samo jak mi nie chce się czytać z nonsensopedi.
--- Koniec cytatu ---
Defeinicja księdza z nonsensopedii była swoistą parodią, lub jak kto woli przedstawienia katolickiego kapłana w krzywym zwierciadle, nie rozumiem więc, dalczego nie chcesz tego przeczytać. ^^
--- Cytuj ---Szczyt ynteligencji i pokaz średniego poziomu kultury u katoli.
--- Koniec cytatu ---
Oj tam, nie wrzucaj od razu wszystkich do jednego wora. Nie każdy niemiec jest ssmanem. ;p
Serail:
--- Cytuj ---I to jest jego inteligencja za dużo nie wie a się angażuje w dyskusje
--- Koniec cytatu ---
O nie! Tak mówić nie można, znam Rahciacha i wiem, że to słit inteligentny chłopaczyna, więc wiesz...
--- Cytuj ---Jakbyś nie zauważy nie tylko ja pisałem "dziecko"
--- Koniec cytatu ---
Ale po co to? O_o Powiem po raz kolejny to, co wiele osób już tu pisało: Nie zawsze pełnoletni/starszy oznacza dojrzały, więc zwracanie się do siebie per "dziecko" jest tak jakby nie na miejscu...
Pabloo:
--- Cytat: Serail w 13 Lipiec 2009, 20:14:32 ---O nie! Tak mówić nie można, znam Rahciacha i wiem, że to słit inteligentny chłopaczyna, więc wiesz...
--- Koniec cytatu ---
To najwyraźniej udaje idiotę ;]
--- Cytat: Serail w 13 Lipiec 2009, 20:14:32 ---Ale po co to? O_o Powiem po raz kolejny to, co wiele osób już tu pisało: Nie zawsze pełnoletni/starszy oznacza dojrzały, więc zwracanie się do siebie per "dziecko" jest tak jakby nie na miejscu...
--- Koniec cytatu ---
Spytaj się Rahciacha on pierwszy zaczął używać słowo "dziecko".
Serail:
O ile pamięc mnie nie myli, to wielebny MooN pierwszy zaczął wyzywać nas od bluźnierców i dzieciaków, a to była katolicka bojówka.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej