Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Dyskusje Teologiczne
Pabloo:
--- Cytat: Rahciach w 12 Lipiec 2009, 21:28:17 ---Katolicy plują jadem. Nie chce mi się rozmawiać z dzieckiem nie rozróżniającym podstawowych spraw. Napisałem co miałem do napisania, i wychodzę przynajmniej z czystą twarzą, a przedstawiciel katoli dalej brudzi sobie łapki w gnoju. ;]
--- Koniec cytatu ---
A Ateiści co robią też plują jadem ,nie ma co z dzieckiem Rahciachem pisać bo i tak się nie przyzna do porażki a dalej twierdzi że ma racje nie wspominając że nie zna podstawowych spraw.Wypowiedziałem się już na twój temat co o tobie sądzę.
pokemon:
Mnie się rozchodziło o to, skąd wiesz, że w ogóle istnieje, a pisałem to odnośnie twojego twierdzenia, jakoby ateiści nic o Bogu nie wiedzieli. Każdy z nas chodził do szkoły i miał w niej religię, tak więc nie wiem, dlaczego tak sądzisz. Każdy nie wierzący równie dobrze może mieć większą wiedzę od ciebie, nie trzeba wierzyć, by coś niecoś wiedzieć.
Isentor:
--- Cytat: Pabloo w 12 Lipiec 2009, 21:20:14 ---Nie nie chciałbym być i czytanie że człowiek pochodzi od małpy jest idiotyczne.Ja wierze że nas Bóg stworzył.
--- Koniec cytatu ---
Stworzył czy nie stworzył nie moja brocha. Ale od organizmu jednokomórkowego do homo sapiens daleka droga...
Enzo:
--- Cytuj ---Nie nie chciałbym być i czytanie że człowiek pochodzi od małpy jest idiotyczne.Ja wierze że nas Bóg stworzył.
Ja nie mam zamiaru pisać z małpoludem Rahciach który twierdzi ze człowiek pochodzi od małpy.Twoje dowody są idiotyczne ,jesteś Ateistą i chcesz zniszczyć wszystkie dowody Religijne Chrześcijaństwa ,ale wiadomo co się spodziewać po Ateiście że będzie tylko głupoty pisał a do porażki się nie przyzna.
--- Koniec cytatu ---
Dobra zacznę od tego, że nie chcę się za bardzo angażować w dyskusję. Jestem katolikiem, ale nie zamierzam fanatycznie bronić swojej wiary było by to chore. Dlaczego uważasz, że człowiek pochodzi od małpy, jest stwierdzeniem idiotycznym? Nie pomyślałeś, że mogło to być tak, że bóg chciał abyśmy pochodzili od małp? Tak powiedziała mi kiedyś pani od biologi pytając ją o stworzenie świata. Pablo przypominasz mi raczej araba z ak-47 który fanatycznie broni swojej religii, wyzywając przy tym resztę społeczności na forum. Rodzice wbili Ci do głowy, że jedyną drogą w życiu jest chrześcijaństwo. Ja dopiero teraz zaczynam poznawać wszystkie religie świata by nie długo dojść do najlepszego wniosku.
Być może nie którzy wezmą mą wypowiedzieć za "jakie to ja głupoty wygaduję", ale to już wasza sprawa nie muszę brać pod uwagę waszych opinii.
Sado:
Nonsens. Papież zaakceptował teorię ewolucji. http://creationism.org.pl/artykuly/MGiertych2
Poza tym, wystarczy uważać na biologii, tam wszystko o ewolucji było.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej