Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Dyskusje Teologiczne
Isentor:
--- Cytat: Durczoq w 12 Lipiec 2009, 21:41:55 ---Nonsens. Papież zaakceptował teorię ewolucji. http://creationism.org.pl/artykuly/MGiertych2
Poza tym, wystarczy uważać na biologii, tam wszystko o ewolucji było.
--- Koniec cytatu ---
To w podstawówce jest biologia? :lol:
Baś-ka:
--- Cytuj ---To w podstawówce jest biologia?
--- Koniec cytatu ---
No była ;p. I chyba jeszcze jest.
Enzo:
--- Cytuj ---No była ;p. I chyba jeszcze jest.
--- Koniec cytatu ---
Nie ma. W I gim jest.
Pabloo:
--- Cytat: pokemon w 12 Lipiec 2009, 21:32:36 ---Mnie się rozchodziło o to, skąd wiesz, że w ogóle istnieje, a pisałem to odnośnie twojego twierdzenia, jakoby ateiści nic o Bogu nie wiedzieli. Każdy z nas chodził do szkoły i miał w niej religię, tak więc nie wiem, dlaczego tak sądzisz. Każdy nie wierzący równie dobrze może mieć większą wiedzę od ciebie, nie trzeba wierzyć, by coś niecoś wiedzieć.
--- Koniec cytatu ---
Napisałem przecież że są Ateiści którzy dużo wiedzą i są Ateiści którzy mało i nic nie wiedzą.Są niektórzy Ateiści którzy wiedza więcej ode mnie jeżeli chodzi o Religię i są też którzy mniej wiedzą ode mnie.A i nie coś wiem bo nie pisał bym pierdół.A wierz mi że lubię czasami podyskutować z kimś kto ma odmienne zdanie jeżeli chodzi o Religię.A to że w Boga wierzę zostawiam dla siebie bo mam dowody żeby w niego wierzyć.I będę w niego wierzył aż do śmieci.
--- Cytat: Rahciach w 12 Lipiec 2009, 21:34:03 ---Tiu tiu tiu, ale już po dobranocce, powinieneś już pawełku spać. BO bozie rozgniewasz ;].
--- Koniec cytatu ---
Taaak Rahciach dobranocka się skończyła powinieneś iść spać.Właśnie ty Boga rozgniewasz swoimi idiotycznymi wypowiedziami.
--- Cytat: Enzo w 12 Lipiec 2009, 21:39:00 ---Dobra zacznę od tego, że nie chcę się za bardzo angażować w dyskusję. Jestem katolikiem, ale nie zamierzam fanatycznie bronić swojej wiary było by to chore. Dlaczego uważasz, że człowiek pochodzi od małpy, jest stwierdzeniem idiotycznym? Nie pomyślałeś, że mogło to być tak, że bóg chciał abyśmy pochodzili od małp? Tak powiedziała mi kiedyś pani od biologi pytając ją o stworzenie świata. Pablo przypominasz mi raczej araba z ak-47 który fanatycznie broni swojej religii, wyzywając przy tym resztę społeczności na forum. Rodzice wbili Ci do głowy, że jedyną drogą w życiu jest chrześcijaństwo. Ja dopiero teraz zaczynam poznawać wszystkie religie świata by nie długo dojść do najlepszego wniosku.
Być może nie którzy wezmą mą wypowiedzieć za "jakie to ja głupoty wygaduję", ale to już wasza sprawa nie muszę brać pod uwagę waszych opinii.
--- Koniec cytatu ---
No to się zaangażowałeś w dyskusje.Bóg stworzył człowieka na swoje podobieństwo a nie małpy.Jesteś katolikiem a tego nie wiesz dobra nie wnikam.Twoi rodzice tobie wbili że jesteś potomkiem mamuta i garbatej osy.A to że bronie Religi w którą wierze mam prawo.I jakbyś nie wiedział wszyscy Arabowie wierzą w Islam więc przypuszczenie że jestem arabem z ak-47 było obrażeniem mnie.A i interesuje się Religiami świata i wiem o nich bardzo dużo i wywnioskuje z nich i dużo rzeczy się dowiedziałem.
Sado:
Pabloo, ale przecież kościół zaakceptował teorię Darvina. Dowód wyżej dałem...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej