Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Dyskusje Teologiczne

<< < (115/181) > >>

Sado:

--- Cytuj ---No właśnie Sado niektórzy a Rahciach nie wie zbyt wiele jeżeli chodzi o Religię.

--- Koniec cytatu ---

Wolałbym jednak odpowiedź co do teorii ewolucji... która jest jedyną, zaakceptowalną teorią na temat powstania człowieka.I z tego co wiem, to kościół zgadza się z tym, że człowiek pochodzi od małpy.

--- Cytuj ---Wiara to wiara opiera się na wierzeniu i dowodach a dowody są że Bóg istnieje ale Ateistów i tych co nie wierzą nie przekonuje.
--- Koniec cytatu ---

Są pewne dowody na istnienie Jezusa, jednak zauważ, że ateiści uważają go za zwykłego/obłąkanego człowieka, więc to dla nich nie argument. Nie ma dowodów na istnieje astralnej/duchowej postaci Boga.

Baś-ka:

--- Cytuj ---Gdyby był jasne i naukowe dowody, to nie byłaby to wiara. Rachciu, wymaganie dowodów jest żałosne, bo wiara to wiara. Opiera się na wierzeniu, a nie na wiedzy i dowodach.
--- Koniec cytatu ---

Więc równie dobrze mogę wierzyć w Potwora Spaghetti. Jupi! I katolicy nie mogą temu zaprzeczyć ;].

--- Cytuj ---Są pewne dowody na istnienie Jezusa, jednak zauważ, że ateiści uważają go za zwykłego/obłąkanego człowieka, więc to dla nich nie argument. Nie ma dowodów na istnieje astralnej/duchowej postaci Boga.
--- Koniec cytatu ---

Pabloo mówi co innego ;].

--- Cytuj ---No właśnie Sado niektórzy Ateiści wiedzą bardzo dużo inni mało itd ,ale Rahciach nie wie zbyt wiele jeżeli chodzi o Religię i dlatego pisze pierdoły.
--- Koniec cytatu ---

Brawo! Właśnie pokazałeś że to katolicy plują mordę ;].

--- Cytuj ---Wiara to wiara opiera się na wierzeniu i dowodach a dowody są że Bóg istnieje ale Ateistów i tych co nie wierzą nie przekonuje.
--- Koniec cytatu ---

Super, w końcu nauczyłeś się kopiować, bo napisałeś dokładnie to samo co sado.

I CZYTAJCIE ZE ZROZUMIENIEM CO NAPISAŁEM WYŻEJ I ODNIEŚCIE SIĘ DO TEGO!

Dociera?

Isentor:
Te Pablo a ty byś chciał być potomkiem robaczków świętojańskich?

Masz twoi pradziadkowie milion lat temu.

Pabloo:

--- Cytat: Rahciach w 12 Lipiec 2009, 20:52:00 ---Chcesz się bawić w wyszukiwanie literówek? Nie ma ÂŻADNYCH dowodów na istnienie boga, wbij to sobie do głowy ;]. Już więcej jest dowodów na istnienie wielkiej stopy..
--- Koniec cytatu ---
Ale ja wierze ze istniej bo nie raz się o tym przekonałem.Wielka stopa to wytwór twojej wyobraźni <hahaha>

--- Cytat: Rahciach w 12 Lipiec 2009, 20:52:00 ---Nie, to ty powiedziałeś że ateiści wiedzą mniej od chrześcijan. Więc ty przedstaw potwierdzenie i dowód na to twierdzenie, albo jest ono po prostu wzięte z twojej wybujałej fantazji i jest tyle ważne do papier toaletowy.
--- Koniec cytatu ---
Taka prawda ze Ateiści wiedza mniej bo cały czas się wzorują na dowodach.I nie mam bujnej wyobraźni bo ja nie wymyślam w głowie wielkiej stopy <hahaha>

--- Cytat: Rahciach w 12 Lipiec 2009, 20:52:00 ---Jesteś ateistą? Pokaż jak już mówiłem dowód na swoje twierdzenia, bo znowu wymyślasz co popadnie.
--- Koniec cytatu ---
ÂŚlepy jesteś?.Pisałem przecież że nie jestem Ateistą a Katolikiem ,ale mam kumpla który jest Ateistą i każdy aspekt Religijny podważa.

--- Cytat: Rahciach w 12 Lipiec 2009, 20:52:00 ---Dlaczego? Podaj jeden powód dlaczego, bo ja mogę podać z tuzin na początek by potwierdzić moją rację i to nie jakiś bzdetów wymyślonych w twoim móżdżku tylko popartych badaniami faktów.
--- Koniec cytatu ---
Rahciach ty małpoludzie podaj mi konkretne dowody ze człowiek od małpy pochodzi ale nie zapominaj żebyś nie brał jej ze swojego wymyślonego świata fantazji

--- Cytat: Rahciach w 12 Lipiec 2009, 20:52:00 ---Właśnie pokazałeś że nie jesteś warty tracenia na ciebie liter wpisywanych na klawiaturze, bo argument "bo tak" jest najczęściej używany przez katoli.
--- Koniec cytatu ---
Bo jakbyś czytał ze zrozumieniem jestem Katolikiem.A twoje argumencie są po prostu idiotyczne.

--- Cytat: Durczoq w 12 Lipiec 2009, 20:52:14 ---Wolałbym jednak odpowiedź co do teorii ewolucji... która jest jedyną, zaakceptowalną teorią na temat powstania człowieka.I z tego co wiem, to kościół zgadza się z tym, że człowiek pochodzi od małpy.
--- Koniec cytatu ---
Z tyle co ja wiem kościół nie mówi i potępia twierdzenia że człowiek od małpy pochodzi.

--- Cytat: Durczoq w 12 Lipiec 2009, 20:52:14 ---Są pewne dowody na istnienie Jezusa, jednak zauważ, że ateiści uważają go za zwykłego/obłąkanego człowieka, więc to dla nich nie argument. Nie ma dowodów na istnieje astralnej/duchowej postaci Boga.
--- Koniec cytatu ---
Były na świecie cuda i są że Bóg istnieje i że Jezus jest synem Bożym i miał moce otrzymane od swojego Ojca Boga.

--- Cytat: pokemon w 12 Lipiec 2009, 20:50:29 ---Powiedz mi, skąd ty masz wiadomości o Bogu?
--- Koniec cytatu ---
A no stąd że są cuda dzięki Bogu i sam się przekonałem że Bóg istnieje.

--- Cytat: Rahciach w 12 Lipiec 2009, 21:03:31 ---Więc równie dobrze mogę wierzyć w Potwora Spaghetti. Jupi! I katolicy nie mogą temu zaprzeczyć ;].
--- Koniec cytatu ---
To sobie wierz w  Potwora Spaghetti ktoś ci zabrania nie

--- Cytat: Rahciach w 12 Lipiec 2009, 21:03:31 ---Pabloo mówi co innego ;].
--- Koniec cytatu ---
To ty piszesz pierdoły

--- Cytat: Rahciach w 12 Lipiec 2009, 21:03:31 ---Brawo! Właśnie pokazałeś że to katolicy plują mordę ;].
--- Koniec cytatu ---
Bo nie będą słuchać pierdół Rahciacha dociera?

--- Cytat: Rahciach w 12 Lipiec 2009, 21:03:31 ---Super, w końcu nauczyłeś się kopiować, bo napisałeś dokładnie to samo co sado.
--- Koniec cytatu ---
Bo napisał mądre słowo i pozwoliłem sobie skopiować

--- Cytat: Rahciach w 12 Lipiec 2009, 21:03:31 ---I CZYTAJCIE ZE ZROZUMIENIEM CO NAPISA£EM WY¯EJ I ODNIE¦CIE SIÊ DO TEGO!

Dociera?
--- Koniec cytatu ---
Nie bo piszesz bzdety

--- Cytat: Isentor w 12 Lipiec 2009, 21:05:23 ---Te Pablo a ty byś chciał być potomkiem robaczków świętojańskich?
--- Koniec cytatu ---
Nie nie chciałbym być i czytanie że człowiek pochodzi od małpy jest idiotyczne.Ja wierze że nas Bóg stworzył.

Ja nie mam zamiaru pisać z małpoludem Rahciach który twierdzi ze człowiek pochodzi od małpy.Twoje dowody są idiotyczne ,jesteś Ateistą i chcesz zniszczyć wszystkie dowody Religijne Chrześcijaństwa ,ale wiadomo co się spodziewać po Ateiście że będzie tylko głupoty pisał a do porażki się nie przyzna.

Baś-ka:
Katolicy plują jadem. Nie chce mi się rozmawiać z dzieckiem nie rozróżniającym podstawowych spraw. Napisałem co miałem do napisania, i wychodzę przynajmniej z czystą twarzą, a przedstawiciel katoli dalej brudzi sobie łapki w gnoju. ;] Zaprzeczasz sam sobie, i tylko jeszcze bardziej swoją i tak już żałosną sytuację i postawę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej