Widzę, że media działają na Twój słabiutki umysł i jesteś przeżarty tą całą falą nowych wiadomości - obudź się człowieku! Czy Ty wiesz jakie głupoty rozpowiadasz?
Czy Ty wiesz, jaki twój słabiutki umysł jest niedoinformowany? Jeśli tak bardzo Cię to interesuje to jedyne wiadomości jakie zdobywam to RSS z dobreprogramy.pl depechemode.pl . TV, Radio a nawet portale informacyjne omijam.
Co do słabowitości umysłu, to raczej Ty takową postawę prezentujesz. Bo jednoznacznie z posta widać, że się uniosłeś.
Tak wiesz, zastanawiałem się, czy przypadkiem nie wyrywać języków tym, którzy przy mnie tak powiedzą. Zaś buddystów kastrować, a muzułmanom wyrywać struny głosowe.
ÂŻebym tylko nie chciał tego wszystkiego TOBIE zrobić.
Ale nie będę Ci mówił o mnie, bo pewnie zwymyślasz mnie od żydomasonów
Człowieku - pomyśl najpierw 5 - 10 razy a potem się wypowiedz! Odbieram Twą wypowiedź, jako, że jestem "pokrzywdzonym żydem". Mówię Ci: jestem młodym, hardym KATOLIKIEM, który jest tolerancyjny, jednak na takie osoby jak Ty, niestety brakuje słów w naszym polskim języku.
Jakiż żal mnie ogrania, gdy widzę jak osobnik prawie dorosły nie umie rozpoznać takiego terminu/zwrotu/zabiegu jak ironia. Doprawdy, czy Ty uważasz, że komukolwiek bym coś wyrwał? Nie, nie i jeszcze raz nie, zmiażdżyłeś mnie.
Mówię Ci: jestem młodym, hardym KATOLIKIEM, który jest tolerancyjny, jednak na takie osoby jak Ty, niestety brakuje słów w naszym polskim języku.
Widać bidula ma mały zasób słów. Podsunę Ci coś:
Apostata
Innowierca
Heretyk
Tutaj mnie obraziłeś... Mnie, moje poglądy, przekonania i wiarę.
Jak Wy wszyscy potraficie się pięknie zasłaniać obrażaniem waszych poglądów, wiary i osób. Sami zaś nie patrzycie na to, że obrażacie innych.
Kolejna sprawa, powiedziałem o tym wielkim odsetku rodzin, które, że mimo katolickie to zachowują się jak zachowują, z wiarą nie mając nic wspólnego.
Jeśli zaś jesteś przykładnym katolikiem to się ciesz. A jeśliś jest mądry to nie zwrócisz uwagi na to co mówią o innych.
Acha, ktoś nie tak dawno powiedział, że jestem ateistą i uczynił to argumentem przeciwko mnie, jakobym był gorszy. Ale nie pisałem, jak to bardzo zostałem urażony.
To, że Rydzyk pieprzy głupoty nie oznacza, że każdy go słucha i idzie w bój z podniesioną ręką ku górze z beretem gatunku: moher.
Rozumiem, że sam o tym nie wiedząc, napisałem, że jesteś moherem...dziwne bo nie widzę tego.
palmy wrogów kościoła i odszczepieńców.
Naprawdę, to co prezentujesz tutaj jest obniżeniem jakiejkolwiek burzliwej rozmowy teologicznej.
Naprawdę, to co prezentujesz tutaj jest obniżaniem standardów wypowiedzi. Tak gramatycznie jako i logicznie.
Angielskie powiedzenie (przypisywane niekiedy Oscarowi Wilde) mówi, że sarkazm to najniższa forma dowcipu, za to najwyższa forma inteligencji (the lowest form of humour but the highest form of wit).A co to sarkazm to sobie poszukaj, ważne abyś nie rozumiał tego powierzchownie.
A co ciekawe, to sam Dalajlama powiedział coś mniej więcej o tym znaczeniu:
Gdyby katolicy byli tacy jak im nakazuje wiara, to jako pierwszy bym się nawrócił na ich religię.Nie dla psa, kiełbasa...
I co teraz mam się popłakać, albo poskarżyć adminom, że czynisz takie aluzje, nawet jeśli to takie powiedzenie.
Ach, jak co to pisz, w przyszłych postach każde ironiczne lub sarkastyczne stwierdzenie zaznaczę gwiazdką.
Swoją drogą, łatwo się łapiesz na prowokacje.
Cóż, to raczej poważnie powiedziane nie było, wystarczy przeczytać poprzednie Rajcy posty
No, brawo wreszcie ktoś kto nie strzela fochów, tylko widzi sens wypowiedzi.
(Znowu limit cytatów na post?To wstawie coś w "code")