Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Dzień Kobiet

<< < (2/3) > >>

_Snopek_:
"Panowie Zdrowie Pań"
Również dokładam się do życzeń kierowanych dla wszystkich pań które uczęszczają na naszym forum.

A co do święta to jest to jedyny dzień w roku w którym żałuję tego, iż w mojej klasie jest 28 dziewczyn (joke), razem z kolegami podarowaliśmy każdej z nich po jednej czerwonej róży.

Parę śmiesznych cytatów i sytuacji związanych z dniem dzisiejszym.

1) Odebraliśmy róże schowane u woźnej i niosę z kumplem całe wiadro różyczek, mijamy jakieś dziewczyny z młodszej klasy i zaraz leci za nami tekst:
- Popatrz, to te chłopaki z 3c oni to są dopiero wychowani
Normalnie polew duszy miałem z nich  

2) Wracamy z pustym wiadrem do woźnej i tu krótka rozmowa:
- To ilu jest chłopaków jest was w tej klasie.
- 8 na 26 dziewczyn
- O to się musieliście wykosztować. Przynajmniej warto było dla tych dz**ek.
W tym momencie mi i kumplowi szczęka opadła do podłogi a woźna:
- O przepraszam dziewek.

Zwariowany dzień ale najlepsze jest i tak oblewanie zdrowia naszych pań.

Crisis:
Również życzę wszystkiego najlepszego wszystkim kobietom (nie tylko tym z Tawerny   ). Mam nadzieję, że wasze życie będzie dobrze się rozwijać i spełnicie wszystkie swoje marzenia.

Ja zaplanowałem kolację w restauracji dla mnie i mojej narzeczonej już parę dni temu. Jednak pogorszyła się  choroba, na którą byłem w tym czasie chory i wylądowałem w szpitalu z ostrym zapaleniem płuc. Właśnie piszę z laptopa ze szpitala. Niestety wszystko wzięło w łeb i moja dziewczyna spędziła prawie cały dzień w szpitalu. Na kolację wysłałem moich przyjaciół, którzy ponad miesiąc temu mieli piątą rocznicę ślubu... Mojej narzeczonej szykuję coś specjalnego teraz... powiem jedynie, że to będzie luksusowy samochód :)

Teraz tak z innej beczki - dzisiaj podczas badań, lekarz wyczuł u mnie gdzieś w okolicy płuc guzek. Możliwe jest, że to jest rak czy nowotwór, ale może to być oczywiście coś innego, niegroźnego. Jednak boję się jak cholera i ręce trzęsą mi się już od paru godzin. Jutro mam specjalistyczne badanie na celu zbadania guzka... W życiu się tak nie bałem jak teraz ;/. Na szczęście otworzyło mi to oczy na różne sprawy...

Wszystkiego najlepszego dla kobiet...

Pozdrawiam

Arkhan:
_Snopek_ nie tylko ty masz ciekawe akcje z woźnymi :D [yeah, niema to jak mieć dyżur na dyżurce i słuchać o historiach związanych z vice dyrektorem, kierowanymi na niego bluzgami, i narzekaniami że za mało kasy:P Czasem boki zrywać:D]  

Oczywiście również przyłączam się do życzeń, dla wszystkich pań postujących na naszym forum, specjalne życzonka przesyłam naszym panią z klasztoru, kochanej Metztli, oraz kochanej Madzi, naj naj :*:P. (yeah, może biba u racymaga? :p w to mi graj!)

Cóż jeśli chodzi o to jak traktuje ten dzień i czego dziś dokonałem. Cóz, poza zbesztaniem naszej koffanej pani od Angielskiego, pobiegania na WF, i siedzenia w korkach, to zdarzyło się złożyć życzenia, szczególnie mojej potencjalnej wybrance z klasy, i innym dziewczyną z klasy. W tym roku w nowej klasie, jednak, plany ze zbiórką kasy nie wypaliła, i niestety, ci co byli odpowiedzialni za organizację, zawiedli, i jedynie kupili dziewczynom..czekolady, kiedy inne panny z innych klas dumnie paradowały z kwiatami niczym paladyni z gniewami Innosa. [głównie była to zlewka niektórych co do przyniesienia kasy;/]. Dla mnie dzień 8 marca nie jest tak jakoś wyjątkowy, dla kobiet powinno się codziennie okazywać szacunek i oddanie:).

Wszystkiego co najlepsze...
100 najdroższych kosmetyków na świecie
Miłości tej jedynej i prawdziwej
Odkrycia w sobie jak najwięcej
Opieki nad nami...
Namiętności i Tajemniczości...
W każdym dniu egzystencji na tym padole...
Jak najlepszych chwil

Ekhm, tak dla jasności, powżyszy tekst jest mojego autorstwa:p
ÂŻyczy Arkh.        

MeGorT:
Ja także chciałbym wszystkim kobietom na świecie złożyć życzenia z okazji waszego dnia  i tym młodym i tym o paliczce  . Po prostu żyjcie długo i szczęśliwie, wierszyków nie za podam ponieważ dzisiaj nie mam żadnych idei i weny twórczej a z neta ściągać nie będe  . Najbardziej chciałbym złożyć swoje życzenia Mamie i Mojej Ukochanej Dziewczynie :-*, no i wszystkim fankom Gothica i TG  . Nie mam się czym pochwalić jak to było w ten dzień w szkole gdyż w niej nie byłem  po prostu zaspałem...zdarza się czasem ;-) jednak chłopcy na pewno się postarali, a na dodatek dzisiaj był fotograf w szkole i robił zdjęcia klasowe i osobiste  już to widzę jak dziewki na nim z różami paradują....

Ponurak:
Jutro jest 8 marca a więc dzień kobiet. I tu się nasuwają dwa pytania. Do panów: czy składacie życzenia kobietom, bądź dajecie jakieś upominki? Oraz dla pań: czy są obdarowywane życzeniami wraz ze szczerym uśmiechem bądź prezentem.

No ja obdarowywany to raczej nie jestem. A co do obdarowywania. To jest kilka takich kobiet. Może niektórym wyda to się głupie, lalusiowate bądź coś w tym stylu, jednakże zawsze dam coś matce. W końcu to ona mnie urodziła. No kilka osób jeszcze by się znalazło. A życzenia jak to życzenia, każdej osobie płci żeńskiej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej