Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Dzień Kobiet

(1/3) > >>

Isentor:
Czekałem, czekałem i chyba bym się nie doczekał, żaden mężczyzna na tym forum chyba nie pomyślał o tym by założyć ten temat. Tak więc padło na mnie...

Najpierw chciałbym złożyć najserdeczniejsze życzenia wszystkim kobietom piszącym na forum, dziękuję, że jesteście kochane "userki". No dość życzeń nigdy nie umiałem tego robić ktoś inny na pewno zrobi to lepiej.

Przejdźmy do samego "święta, że tak się wyrażę. Obchodziliście je jakoś szczególnie, lataliście z kwiatkami za paniami czy może nie zrobiliście nic by zadowolić w tym dniu płci przeciwnej. Ja złożyłem życzenia komu mogłem a zbyt dużej ilości osób życzeń złożyć nie mogłem gdyż jestem chory i muszę siedzieć w domu.

DODO:
Nie będę odludkiem i również złożę życzenia dla płci pięknej. Może i nie jestem bombowym poetą, ale zawsze coś wyjdzie  

Zdrowie, szczęścia, pomyślności
dużo gości i prezentów
W dniu waszego wielkiego święta
ÂŻyczy wam
DODO

Wszelkie prawa zastrzeżone  

Jest to święto szczególne ze względu na to, że to panowie latają za dziewczynami anie na odwrót. W tym dniu można dać dowód swych uczyć do danej kobiety.

Wrath:
A ja chciałbym złożyć wszystkim użytkownikom płci pięknej dużo szczęścia i abyście  pisały dobre posty no i niech wasze życie będzie usłane różami.
                                                            ÂŻyczy Thrall

A jeżeli o różach mowa

Arti:
Również zdrówka,zdrówka,zdrówka,szczęścia,szczęścia,szczęścia,pomyślnosci,pomyślności,pomyślności i wszystkiego najlepszego forumowiczkom.

Z okazji dnia Waszego,
Rzyczę wam wszystkiego najlepszego,
Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
Uderzenia miłości,
Pięknego narzyczonego,

Hmmm... Dalej jakoś nie mogłem znaleźć rymów.

Lenosis:
Ja równierz chiałbym wam życzyć wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka szęścia i wszystkiego co dobre.

Cóż  musze powiedzić, że dzisiaj razem z kumplami przygotowaliśmy mały skecz, specjalnie na ten dzień. Może nie był on najlepszy, ale chyba podobał się wszystkim[mówiąc, a raczej pisząć ''wszystkim'' mam na myśli wszystkie panie.] I jeszcze raz życzę wszystkiego najlepszego.

Z okazji dnia tak szczególnego
                                         życzę wam wszystkiego najlepszego
                                         dużo życzeń,  kwiatów, męża dostojnego
                                         życzę wam tego wszystkiego
                                        z serca mego szczerego.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej