Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Dzień Kobiet
Szarleǰ:
ÂŻyczenia składam przeważnie wszystkim znajomym mi paniom i to po prostu przyzwyczajenie. Co do kupowania, to matce również zawsze podaruje drobny upominek bo jak sam mówiłeś - ona mnie urodziła i się jej należy. I kupiłem żelki dziewczynkom z klasy :).
Ponurak:
--- Cytuj --- I kupiłem żelki dziewczynkom z klasy Uśmiech.
--- Koniec cytatu ---
Ja się nawet pofatygowałem i nie podarowałem 2'óch złotych na ten szczytny cel. W mojej klasie jest tylko kilka osób co na te żelki zasługują.
Arthas:
Przypomniałem sobie, że kiedyś już taki temat powstał, dlatego proszę o otworzenie tego starego i scalenie go właśnie z tym wątkiem.
Dzień Kobiet
Co do samej uroczystości, jakoś nie mam zwyczaju składać życzeń czy kupować prezentów, weszło mi to chyba w nawyk przez ostatnie lata i nie jest to niestety powód do dumy. Cóż więcej rzec? W każdym bądź razie, jutrzejszy dzień będzie dla mnie dniem przełomowym jeśli chodzi o Dzień Kobiet, mianowicie kupiłem już odpowiednie upominki dla mamy i dziewczyny mając nadzieję, że choć na chwilę zapomną jaki to jestem uciążliwy, kapryśny i uparty. O życzeniach także postaram się nie zapomnieć.
Isentor:
Dobra, to w tym roku postaram się być miły dla większości kobiet.
http://kazamaty.eu/2009/03/08/dzien-kobiet/
Nawigacja
Idź do wersji pełnej