Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

OOBE - Out of Body experience

<< < (7/7)

Arti:

--- Cytuj ---No właśnie tu jest niścisłość. Każdy może się tego nauczyć, czyli teoretycznie każdy kto ćwiczy to trochę dłużej mógłby w astralu przenosić rzeczy. Gdyby się tak działo, codziennie słyszelibyśmy o tajemniczych zniknięciach, niewidzialnych złodziejach czy sztabkach złota fruwających przed kamerami ochrony.
--- Koniec cytatu ---

Wiele osób pewnie uważa, że to są bzdury i absurd. Pewnie myślą ,, Po co tracić czas na to COÂŚ? I tak to jest wielkie kłamstwo... ,, Co do podnoszenia fizycznych przedmiotów, to rzeczywiście może się da i może tylko nieliczni to umieją, ale nic o tym nie mówią, gdyż by wszyscy zaczęli dokonywać projekcji w celach materialnych. OOBE jest jak ogień i nie warto z nim igrać. Co do loterii, to prawda. Idziesz w przyszłość... i jak już dalej pisałem. W sumie sam, gdy osiągnę stopień zaawansowany w projekcji astralnej to dokonam projekcji w przyszłość i wygram w totka. Choć to jest oszustwo ale mieć 6 milionów to naprawdę kupa szmalu i na dodatek wygrywać kolejne loterie.

--- Cytuj ---Do zobaczenia w astralu ^^. (może kiedyś się uda;)
--- Koniec cytatu ---

Jeżeli za jakiś czas kilka osób z forum posiądzie tę umiejętność w stopniu zaawansowanym, to będzie można się umawiać gdzie, o której godzinie i kiedy. Spotkać, pogadać, polać się niefizycznymi Urizielami...

MeGorT:
Śledziłem temat od początku jednak nie postanowiłem spróbować tej " magii " lecz w końcu i ja chciałem spróbować. Przeczytałem że Dragosani robił to przed snem, stwierdziłem że jest to najlepsze rozwiązanie. Skupiłem się i wyciszyłem. Nagle poczułem znany mi efekt....

Kiedyś jeszcze jak chodziłem do podstawówki, miałem trudności z zaspaniem, a zawsze chciałem się wyspać....sam nie wiem dlaczego. Dlatego zamykałem oczy i próbowałem o niczym nie myśleć (spałem naprzeciw drzwi), i po jakimś czasie zawsze przed sobą widziałem jakby ducha i otwierałem oczy, a tam nic nie było. Naprawdę było to dla mnie wtedy okropne i nie wiedziałem co z sobą zrobić. Jednak następnego dnia czułem się normalnie i nie czułem strachu. Zdarzało mi się to wiele razy.

Inny przypadek....
Niekiedy jeszcze za starych czasów bo wtedy zawsze się nudziłem i nie wiedziałem czym się zająć w przeciwieństwie do tego że teraz to nie mam czasu. No więc do tematu.....
jak się nudziłem to kładłem się na łóżku to sobie tak rozmyślałem i niekiedy słyszałem jakieś głosy w stylu:
""Pomocy; Krzysiek; Gdzie Jesteś"". Prawdę mówiąc nie robiłem sobie z tego nic. Jednak nadal mi się to robi, nieraz na drodze jak jest zupełna cisza słyszę jakieś głosy albo na ogrodzie, nieraz mi nie znane a nieraz znanych mi osób np. mamy, przyjaciół.

Nie wiem czy jest to związane z Projekcją Astralną, ale wcześniej nie miałem o niej zielonego pojęcia.
A co do samej Projekcji....
Przed snem ułożyłem się w niewygodnej pozycji do spania, skupiłem się i wyciszyłem...po chwili...ciarki, takie kratki białe na czarnym tle coś w rodzaju pajęczyny, później głosy różnych osób, głównie osób ze szkoły z tego samego dnia co w niej byłem, a później przed oczyma pojawiła mi się zjawa i już nie wytrzymałem i otworzyłem oczy po prostu się bałem....nie wiem ale naprawdę chciałbym tego jeszcze raz spróbować, jednak najpierw chciałbym abyście mi doradzili i posłuchać co o tym sądzicie. Sama Projekcja którą wykonałem trwała zaledwie 10 minut. Nie wiem czy to zbyt krótko....sam wiem że ja naprawdę potrafię się skupić i szybko wyrzucić z siebie myśli.....

Arti:
Te krzyki, głosy i ciarki to oznaki OOBE. Widzę MeGorT'cie, że masz duże zdolności nadprzyrodzone skoro tak szybko udało Ci się TO osiągnąć. Spróbuj technikami z www.obe.cba.pl . Na pewno uda Ci się wyjść... Jeżeli będziesz dużo trenował, to w końcu będziesz mógł podróżować w czasie, przebywać w astralu dłużej i rozmawiać z nie fizycznymi istotami... A takie pytanie. Jak się wyciszyłeś, bo ja mam zawsze z tym problemy, a i rozluźniałeś ciało? A i zapomniał bym, właśnie ten strach ci skopał cały proces wejścia do astralu. Przez niego otworzyłeś oczy i przerwałeś to. Właśnie strach jest częstą przyczyną zakończenia projekcji, bo nie wiem czy ktoś jest taki odważny by nie przestraszyć się w astralu stojącego od siebie 6 metrowej bestii ( np. smoka albo innego zmutowanego draństwa )

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej