Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Lares i Magowie Wody
tym1:
Tego nie wiem, ale czemu chcecie sie tak pozbyc Laresa, bo co on wam zrobil. Jestem ciekaw jakbyscie sie czuli jak ja bym tak pisal, ze pomagacie Magom Wody
A tak serio to on nie jest zdrajca, bo kazdy musi jakos zyc.
mag kręgu płomyczka:
Moim zdaniem Lares był na usługach magów którzy dawali ludziom laresa przesyłki a pozatym lares był prawą ręka Lee
Paddy:
--- Cytat: Gal Anonim ---W sumie bzdura, ale...
Podczas rozmowy o Wodnym kręgu Lares mówi, że jest jego członkiem bo już w Kolonii pracował dla Magów Wody i ich bronił. Tymczasem Lares był przecież przywódcą szkodników i nie obchodzili go Magowie, bo dla nich pracowali najemnicy.
--- Koniec cytatu ---
a listy to kto donosił do Magów Ognia? szkodnicy!!! mieli mniejsze zadania a trudne brali najemnicy
edit:
o przepraszam "mag kręgu płomyczka" nie zauważyłem że to napisałeś
Syriusz Black:
Cóż, moim zdaniem każdy z nowego obozu był istotnym ogniwem dla całego obozu równiez magów. szkodnicy załatwiali drobne robutki, najemnicy borykali się z trudniejszymi, a magowie nadzorowali poczynania aby niedoprowadzono do wojny między obozami. nawet kopacze z kopalni nowego obozu byli ważni ponieważ oni dostarczali rudy magom. każdy miał swój ustalony cel którego sie trzymali. no i dlatego ten obóz dość dobrze działał.
Lord Scorpio:
W sumie zgodzę się z przedmówcą wszyscy w NO są ze sobą powiązani jednym ciężko byłoby istnieć bedz drugich. I jakby nie patrzeć posłańcy Magów Wody wywodzili się ze szkodników więc trudno tu nie doceniać roli Laresa jako przywódcy Szkodników:)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej