Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń poprzednika

<< < (20/34) > >>

Wrath:
KrokusM
Nick:No to mamy problem nie wiem jak to ocenić niby fajny i oryginalny ale niepotrzebnie dodałeś m jakby nie to dał bym 8 na 10 ale tak to 6/10.

Avatar:Nie wiem co o tym myśleć jest to maska nie za bardzo mi się podoba jakby w tej masce coś było, ale źle nie jest 7/10.

Sygnaturka: Trochę tu tego jest jeden duży obrazek z napisem Machine Head może to jakiś zespół muzyczny, trzy userbarki z których znam tylko obliviona i nic poza tym no jest jeszcze tekst po angielsku razem wychodzi 8/10.

User:Jego postów nie widzę często prawie w ogóle może jest bardziej w Marancie ale jestem tam od wczoraj więc dużo nie wiedziałem.

Dlaczego go lubię:No bo jest na forum i niema żadnego warna i bardzo dobrze.

Dlaczego go nie lubię: Nie można tego nazwać nie lubieniem ale jego sygna i avek mi się nie za bardzo.

Salvinia Natans:
Thrall

Nick: Wydaje mi się być mało oryginalny, widziałam już takich z 15. Kojarzy mi się z Thorgalem, albo z tranem ...aha jeszcze z pralką . Bez obrazy oczywiście.  5/10

Avatar: typowo w klimatach fantasy, koleś wygląda jakby chciał powiedzieć "hej bejbe, niezła jesteś" :P  7/10

Sygnaturka: Nawet śmieszne teksty i mroczny obrazek. 9/10

User: Ma sporo postów, są dobre, użytkownik zachowuje się poprawnie i kulturalnie.

Dlaczego go lubię: Bo jego nick kojarzy mi się z komiksem, który uwielbiam

Dlaczego go nie lubię: Jak na razie to jeszcze nie wiem, bo nie było żadnej sytuacji, która dałaby mi ku temu powody.

Kozłow:
Salvinia Natans

Nick
Brzmi mi to jak jakaś łacińska fraza. Dosyć oryginalne muszę rzec. Rzadko widać dwuwyrazowe nicki, ale ten jest dosyć fajny. Przynajmniej coś wymyśliłaś oryginalnego, bo nadeszła plaga (nawet na tym forum) nicków typu "Marysia6478346753" lub "bezi99987". 8/10

Jakiś anioła. Taki pół dobry, pół zły (świadczą o tym czarne skrzydła). Chyab siedzi w jakimś źródle. Niezbyt mi przypadają do gustu takie avatary "prosto z fresku". 4/10

Sygna
Jeśli dobrze tłumaczę: "Hamlet powrócił. I nie jest szczęsliwy". Nie wiem co to ma oznaczać. Hamleta nie czytałem (musze zacząć :D). Ogólnie to nic specjalnego, tylko ta myśl.  3/10

User
Dużo to o tej userce nie wiem... Jest na forum chyba od dzisiaj. Postów ma 3. Jednak widać, że nie są one typowym wejściowym spamem. No i kolejna dziewczyna na TG :D (nie żebym był seksistowski, ale mało dziewczyn an TG bywa).

Za co ją lubię
Nie miałem okazji poznać, więc nie napiszę tu nic

Za co jej nie lubię
-------------------

------------------
T. Kozłow

Maksous:
Kozłow

Nick - dosyć ciekawy, nie znam jego historii ale wydaje mi się że jest śmieszny. Bez obrazy :D 10/10

Avatar - Za Leninem nie przepadam, ale łączenie białego i czarnego koloru bardzo mi się podoba. Poza tym że to jest lenin to wszystko w porządku. 7/10

Sygnaturka - podobnie jak z avatarem. Tylko bardziej kolorowa. 7/10

User - Nie wiem o nim dużo. Jednak ciekawie odpowiada na pytania zadane mu przez graczy.

Za co go lubię - nie miałem z nim żadnych sprzeczek. Nie znam go za dobrze, ale z postów widzę że jest to poczciwy gość

za co go nie lubię - nie mogę o tym nic powiedzieć.....

Xoulus:
Nick: Jakoś ten nick do mne nie przemawia, może dla tego, że nie znam jego historii, cóż pożyjemy zobaczymy.
Avatar:Nie mam pojęcia co również przedstawia ten avatar, ale nawet pasuje do nicku tego usera.
Sygnatura: Jak już powiedziałem nie podobają mi się sygnatury sporządzone jedynie z napisów, a ten link do Bitefight całkiem wszystko niszczy, według mnie jest to najbardziej denna część tej sygnatury.
User: No cóż żadko spotykam ludzi z tak rozwiniętą historią ostrzeżeń, co niewątpliwie jest spory minusem.
Za co go lubię: Hmm, może dla tego, że nigdy nie miałem z nim żadnych problemów.
Za co go nie lubię: Niewątpliwie za to, że miał tyle warnów, ale cóż ludzie się zmieniają i nie będe nikogo oceniał powieszchownie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej