Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń poprzednika

<< < (19/34) > >>

Grison:
Sebol

Nick: Sebol to chyba przekształcenie od imienia Sebastian. Mam powody aby lubić to imię ale i żeby je nie lubić. Ale to już długa historia. Tak czy inaczej nick jest w pożądku. 7/10

Avatar: W tej chwili z winy mego internetu nie wyświetla mi się twój avatar ale o ile pamiętam to miałeś wizerunek jakiegoś gościa z Władcy Pierścieni. Zapewne jednego z najemników, którzy "jeżdzili" na mumakilach. Tak więc avatar taki sobie. Ta postac do mnie nie przemawia. 5/10

Syganatura: Również mi się nie wyświetla tak więc przykro mi. Tego nie mogę ocenić.

User: Nie za bardzo znam Sebola jednak wiem że w Marancie jest on Starszym Bandytą czy kimś w tym rodzaju. A to juz coś. Widac że jesteś tu od stosunkowo niedawna, a już wspięłeś się na szczeble kariery.   Tak trzymać. 8/10

Za co go lubię: Tak jak już napisałem nie znam go za bardzo ale napisze że lubię go za to co opisałem w punkcie user. Jak najwięcej solidnych ludzi.

Za co go nie lubię: Człowiek ten nic złego w życiu mi nie uczynił tak więc nic do niego nie mam.

Kozłow:
Kapitan Greg

Nick
Wziąłeś go z Gothica... Przywódca piratów w Jarkendarze. Według mnie mogłeś sie wysilić, wymyślając inny nick, ale ten jest oryginalny (razem z cząstką "Kapitan", bo Gregów ci u nas dostatek). 8/10

Przypomina mi to jakiegoś napakowanego gracza rugby. Niezbyt mi się podoba ten avek. Taki jakiś groźny.... 4/10

Sygna
a raczej jej brak. Swoją drogą, powinieneś jakąś wstawić :D

User
0% warnów. Postów sporo. Hmm.. Grzeczny człowiek. Nie łamie regulaminu. (chociaż coraz częściej dostaje sie warna, nawet, jeżeli się regulaminu nie złamie). Wypowiada się dobrze. Nigdy z nim nie rozmawiałem, ale wydaje się (po postach przede wszystkim), że dobry z niego towarzysz. :D

Za co go lubię
Dobrze mnie ocenił, kilka postów wyżej

Za co go nie lubię
Przed postem zapoznaj się z treścią regulaminu forum, bądź skonsultuj sie z adminem, lub moderatorem

Lees:
Kozłow

Nick:Kojarzy mi się z jakimś rosyjskim nazwiskiem.Ewentualnie z kozłem.Bardzo mi się ten nick podoba.Wiąże się z taką oryginalnością.Naprawde doskonały nick. ocena 10/10

Avatar:Towarzysz Lenin.Czołowa postać rosyjskiego komunizmu.Avatar w bardzo dobrej gammie kolorów.Oryginalność.Nie spotkałem się jeszcze z takim avatarem. ocena 10/10

Sygnatura:Znowu Lenin.dwie myśli.Obie mi się bardzo podobają,lubisz kozłow widocznie komunizm a choć nie przepadam za nim to jednak toleruje,Gamma kolorów również piękna.Można tylko chwalić.

User:Nie spamuje,pisze długie,wyraźne  posty,stara się pomóc,nie jest arogancki,widać ma dużą wiedzę,nie pisze bezsensownych postów,to dobry user.Chwalę takie zachowanie,naprawdę to mistrzostwo samo w sobie.Sam chciałbym żeby ocenił moje wiersze.(Kozłow proszę cię o to)

Dlaczego go lubię:Jak wyżej a po za tym wydaje sie być miłym gościem,spróbuje go poznać na gg,Elrond tylko go chwali,

Dlaczego go nie lubię:----------------------------------------------------------------

To już twój nie pierwszy taki spamerski post w tym temacie. Do poprawy. Masz 2h. [Arthas]

Elrond Ñoldor:
Lees

Nick: Oh z tym sie nie postarałeś. Dopisałeś tylko jedną literkę do imienia dowódcy Nowego Obozu. Bardzo cienko Erneście, bardzo cienko.

Avek: Napewno wybrałeś ze względu na nick, no twoja wola. Lee trzymający sie za biodra. Szczególnie podoba mi się ta złota ściana za Lee. Szkoda że tochę niewyraźny, ale tak to jest jak sie zmiejsza screena.

Sygna: 1. Myśl Kozłowa ;P
             2. "Siła i honor" takjakby z jakiejś gry
             3. widocznie jestes fanem Juve, ja tam wole Czerwonych Diabłów

User:Jest dosyć obrym userem, mówie tak jak nie patrzę na jego ostrzeżenie, raczej nie spami, ale jak popatrze na ten zielony napis...

Za co go lubię: O tu to bym się rozpisał... jest poprostu spoko gość, jajnie gada mi sie z nim przez GG (np. w tej chwili). Wymieniamy się pracami. Jest luz...

Za co go nie lubię: ------------------

KrokusM:
Elrond

Nick: Imię "przywódcy" elfów z Rivendell (Władca Pierścieni). Przyznam szczerze, że nie bardzo mi się podoba, zważywszy na to, że za tą postacią nigdy specjalnie nie przepadałem, ani ogólnie elfów nie lubię. 2/10

Avatar: Tu już lepiej, powiem wprost zajebiście. Twarz dziewczynki rodem z horroru, te blade oczy... Jak na to patrzę to mnie ciarki po plecach przechodzą  . Niewątpliwie klimatyczny, ale nie bardzo pasuje do nick'u. 10/10

Sygnaturka: Nie wiem skąd ten tekst, ale z tą nadzieją w naszych sercach, to mi pod Władcę(...) też troszkę podjeżdża. Jest prakrycznie niewidoczny (na skórce Light) więc trudno to odczytać. Biednie trochę... 3/10

User: Pomimo, że jesteś na forum już długo, nie przekroczyłeś jeszcze progu 200 postów. Nie żebym miał jakiieś wąty, ja sam mam 110 a jestem tu już kupę czasu  Nie widzę zbyt wielu twoich wypowiedzi, tak więc nie mam co tutaj oceniać.

Za co go lubię: Niewiem, nie dość , że nie znam to jeszcze postów mało widzę. Mam nadzieję, że się panowie moderatorzy nie przyczepią  

Za co nie lubie: ------------

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej