Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń poprzednika
Eric:
Sebol
Nick: Wydłużenie imienia za jakimi nie przepadam. Sebol hmmm mógł wymyślić coś lepszego ocena 1/10
Avatar: Nie wiem czy to wilk czy wilkołak tak mi się zdaje, że lubisz Nordmar, ponieważ na avku są białe wilki ocena będzie dobra 7/10
Sygnatura: Fajny smoczek dobrze to wygląda razem z tym ogniem, ale nie musiałeś pisać swojego nicku to trochę psuje kompozycję ocena: 7+/10
User: Aktywny, a nawet bardzo w obozie bandytów bo dostał tak jak ja rangę starszego bandyty. Ma dopiero 47 postów chodź dołączył chyba o wiele wcześniej ode mnie
Za co go lubię: Bo jest fajny i należy do bandytów
Za co go nie lubię: Wczytywanie...... Folder o nazwie 'Za co nie lubię Sebola' pusty
MeGorT:
Diomedes
Nick: Dosyć oryginalny i milion razy lepszy od poprzedniego. Zrobił właściwy krok, kiedy zmienił nick na ten. Ogulnie bardzo mi się podoba i kojarzy z jakimś bogiem z Mitologii. ÂŚwietnie brzmi i z takim się jeszcze nie spotkałem...
Avatar: Z tego co widzę, jest to chyba aktor Tom Cruise, wnioskuję że lubisz tego aktora, mi też podoba się jego sposób odegrywania swojej roli w filmie. Avek też o wiele lepszy od poprzedniego i jest całkiem niezły.
Sygna: Nie podoba mi się w sygnie tylko ten obrazek z Władcy Pierścieni, poprostu jakoś tak się nie komponuje z całą resztą. Jednak userbary mogą być, a szczegulnie przypadł mi do gustu ten userbarek Diablo II.
User: Jest to dobry user. Chociaż na początku swojej kariery z TG nieźle spamował, jednak po czasie widać było u niego poprawę i chęci poprawy. Ostatnio coraz bardziej mnie zaskakuję, gdyż widać u niego dużą poprawę w pisowni, rozbudowaniu posta jak i życia w Marancie. Jest skory do pomocy i miło rozawia się z nim na komunikatorze.
Za co go lubię: Widać jego aktywność w Obozie Bandytów i oby tak dalej...
Za co go nie lubię: Jeszcze mi się nie naprzykrzył...
Daedagor:
MeGorT
Nick: Jest dobry, lepszy niż poprzednie nicki tego usera. Ale według mnie byłby lepszy gdzyby nie te wielkie litery w śroku wyrazu. Ale przynajmniej jest orginalny i wiem że user sam go stworzył. 9/10
Avatar: Dość często zmieniany. Obecny średnio mi sie podoba. Nie wiem czy był robiony własnoręcznie ale napewno były próby samodzielnego przerobienia go. Napis na nim całkiem nieźle sie prezentuje. Tak więc 7/10
Sygnaturka: Pełna wersja avatara. Dobrze zrobiona. Dwa napisy przezentują się nieźle. Ponad to ciekawe tło. 8/10
User: Obecnie nie spamuje i pisze konkretne posty. Czasami piszę z nim na GG. I piszę on do mnie żebym był więcej aktywny w Klanie Oshi. Spokojnie MeGorT nie zawiode cię przyajcielu.
Dlaczego Go lubie: Można z nim pogadać. Nie spamuje i nie wchodzi mi w droge. I jest moim przyjacielem.
Dlaczego Go nie lubie: Nie mam za co go nie lubić.
Wrath:
Daedagor
Nick:Kiedyś znany jako Quarhodron teraz Daedagor słowo dead znaczy martwy i dodane agor nick bardziej mi się podoba od tamtego 9/10
Avatar: Jakoś ostatnio straszna moda na piratów może to przed premierą trzeciej części filmu Piraci z Karaibów? Tak czy siak widzę go po raz 124312345 więc ocena będzie niższa 7/10 tak na uciechę.
Sygna: Stara sprawdzona sygna nie zmieniona od wieków a mi się dalej podoba najbardziej ten DM no i te dwa usebarki i jeden tekst 9,5/10.
User:Przez dłuższy czas go nie było ale wrócił i jest z nami Quarhodron reaktywacja tyle że pod innym nickiem i avkiem, niestety ma 80% ostrzeżeń szkoda.
Dlaczego go lubię: Bo należy do bandytów, bo piszę fajne posty i w ogóle to on bardzo fajny jest.
Dlaczego go nie lubię:??????????????????
KrokusM:
Thrall
Nick: Nie wiem czy od tego pochodzi twój nick, ale wiem, że tak miał na imię największy wódz orkowej hordy z Warcraft'a. Słowo to oznacza poniekąd "niewolnik". Lubię tą postać, lubię to imię, lubię ten nick. Masz go odkąd ja jestem na forum (a może dłużej, nie wiem) tak czy inaczej, jest świetny. 10/10
Avatar: Gościu z Dreamfall'a chyba... W gierke nie grałem, ponieważ za przygodówkami nie przepadam ale sama postać mi się podoba z wygladu. Ale ty masz na avku samą głowę a nie całą postać , a sama głowa to trochę za mało jak dla mnie. Ale koniec końców, jest estetyczny, z dyskretnym napisem uzupełniającym pustkę. Odejmuję też od oceny, bo już się z takim spotykałem, nawet na tym forum. 7/10
Sygnaturka: Największą uwagę przyciąga obrazek z Dahaką i jest to bezapelacyjnie najmocniejszy punkt sygnaturki. Cholernie podoba mi się tło, które jest podobne do tego z okładki płyty Thelema.6, Behemotha.
Poniżej 2 usebary, jeden z w/w Dreamfall'a i POP: Dwa Trony. ten drugi bardziej mi sie podoba. Ogólnie lepiej by to wygladało gdyby było wyśrodkowane. No i ten niebieski napis... 8/10
User: Dosć często widuję jego posty, jest kulturalny i nie obraża nikogo (no przynajmniej nie widziałem żeby to robił ). Nie ma żadnych ostrzeżeń co mówi samo za siebie... Tylko jeden szkopuł - nie znam go.
Dlaczego go lubię: Bo ma szatańską sygnaturkę
Dlaczego nie lubię:---------------------
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej