Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń poprzednika
Anmarius:
Lees:
Nick: Dość fajny i oryginalny, nie spotkałem się z takim. Przypomina mi słowo '' lis'', ale mnie się podoba. 10/10
Avatar; Jest to po prostu Lee w całej okazałości. Widać, że lubisz tego NPC nade wszystko 7+/10
Sygnaturka: Ta pierwsza jest spoko, a ta druga oznacza słowa honorowego wojownika, bardzo mi się podoba 10/10
User: Ostatnio często rozmawiamy na GG, wydaje się być miły i nie spamuje, może ma 20%, ale mi się wydaje być dobrym i dosyć aktywnym userem. 10/10
Dlaczego go lubię: Można z nim swobodnie porozmawiać na różne tematy, rozmawiamy razem o Marancie, spoko koleś.
Dlaczego go nie lubię: Bo musiałem się męczyć, żeby go pobić w spelunie hazardu
Kozłow:
Travis
Nick
Często mi się myla z panem Trivet'em. Jednakże oryginalny. Kojarzy mi się z trawą (bez urazy) Nie wiem skąd pochodzi, ale chyba kiedyś w jakiejś grze słtysząłem to imię 9/10
Ten mi się nie za bardzo podoba. Jakiś elf chyba. Ma wpleciony wiciokrzew we włosy... Kojarzy mi się to z Warcraftem, a tej gry nie lubię więc oceniam na 4/10
Sygnatura
Myśl na czerwono (chyba nie jego... :D), a poniżej myśl pana Słowackiego. Słowackiego lubię tylko za sztukę "Balladyna", gdyż bardzo mi się ona spodobała. A tą myśl uważam też za głupią. Jak by wyglądał świat, gdyby każdy mówił , co myśli... I jest jeszcze literówka w słowie "Chciałbym" 5/10
User
Ma ponad 200 postów, a na TG jest stosunkowo krótko. To wyczyn :D. No i ma 0% warnów. To wam się chwali towarzyszu :D. Wkurza się strasznie o Marant, ale cóż... niech sie wkurza :D
Za co go lubię
Fajnie sie z nim gada na gg. Otwarty i szczery. :D
Za co go nie lubię
Za to, że (spuśćmy zasłonę milczenia) jest.
Grison:
Kozłow
Nick: Tego nie można pomylić. Wyjątkowy i komunistyczny. Kiedyś bardzo mnie śmieszył lecz teraz nawet przypadł mi do gustu. 7/10
Avatar: Nawet mi się podoba. Wizerunek jakiegoś komunistyczengo rządzącego. Zapewne Lenina. Nie wiem dokładnie bo spałem na lekcji historii. 8/10
Sygnatura: Tu po raz kolejny komunistyczny akcent. Kocham te rosyjskie obrazki i powiedzonka. 10/10
User: Mozna powiedzieć, że postów ma dużo tak więc widac, że często wypowiada się na forum. Widze go często w spisie aktywnych userów tak więc jest aktywny. Ma 0% warnów czyli grzeczny chłopak. 8/10
Za co go lubię: Pisze dość fajne posty. Niemal każdy z nich na jaki by temat nie był ma w sobie nutkę komunistycznej mądrości.
Za co go nie lubię: Jeszcze za nic.
Elrond Ñoldor:
Kapitan Greg
Nick: Nick ściągnięty od najwiekszego pirata jakiego nasiły wody okalające Myrtane. Nie jest orginalny aczkolwiek nigdy sie z podobnym nie spotkałem. Nie jest wymyslony samodzielnie więc odejmuje troche z oceny : 5/10
Avatar: Przedstawia (chyba) jakiegos japońskiego wojomnika, mozliwe że samuraja. Fascynuje mnie japońska kulturę i za to masz plus 8/10.
Sygna: Hmm... bardzo interesująca... poprostu niewiem jak można umieścić w necie nicość 10/10.
User: Jest dobrym userem, jakich dajboże najwęcej, nie łamie regulaminu, ponad 200 postów bez żadnego ostrzeżenia to nie lada wyczyn.
Za co go lubię: Za to co pisze w potpunkcie "User"
Za co go nie lubię: Za nic, i mam nadzieja że tak pozostanie...
Xoulus:
Nick: Do złudzenia podobnie brzmiało imię pewnego elfa we Władcy pierścieni, aczkolwiek jeszcze się z takim nickiem nie spotkałem.
Avatar: Jakaś długowłosa mroczna postać, jako, że interesuję się tego typu rzeczami avatar mi się spodobał.
Sygnatura: Nie zbyt podobają mi się sygnatury złożone jedynie z napisu, lecz ten tekst jest nawet ciekawy.
User: Jak większości tego forum, również i tego usera nie znam ani trochę, ale wydaje się być wporządku.
Za co go lubię: Patrz punkt user.
Za co go nie lubię: ERROR.
PS: DODO ma rację user jest osobą żywą więc również nie będe nikogo oceniał w skali 1/10.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej