Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń poprzednika

<< < (17/34) > >>

Pawelck91:
BOBA FETT

Nick: Bardzo lubie postac Boby ze StarWars :):) . Bardzo miprzypada do gustu... Coż pomysl na nick jest otyginalny i łatworzucający sie woczy ;] 4/5

Avatar: Postac Boby... Hmmm mysle ze jest avatarjak avatar czyli porzadnie wykonany bez zadnych fajerwerkow :P 3/5

Sygnatura: Na avku starcie dwoch postaci Bopbyi Aliena;];] Cóz ciekawy pomysl, ładnie wykonany, nic dodac nic ujac. Dla mnie bomba !!! :D 5/5

User : Boba jest bardzo pomocnym userem wwielu problemach udzielil mi odpowiedzi, mimo ze na tym forum nie znam go bardzo dobrze, polubilem ta osobe (ma tacharyzme:P) 5/5

Za co go lubie : Jak wyzej napisalem w wielu sytuacjach udzielil miwielu dobrych porad ... chwala mu zato ;] 5/5

Za co go nie lubie : Coż skoro jest w Zarzadzie Tawerny musial dac mi warna choc nie wiem za co;/ Ale coz taka jest jego rola, musi karac :P

Eric:
Paweleck91
Nick: Paweleck91 ten nick raczej nie za bardzo mi przypadł do gustu. To na pewno skrót od imienia, ale ocena 2/10 cóż mógł być lepszy

Avatar: Hmm Bezi w zbroi paladyna z galerii oczywiście. Trochę to nudne, ale cóż ocena 1/10

Sygnatura: Widać cosik o Kielcach jest także userbar, który oznajmia, że chyba należysz do klubu Korona Kielce Fun. Ocena 5+/10

User: Nie znam go za dobrze, ale to dobrze wychowany user ( chociaż dostał 20% ostrzeżenia )

Za co go lubię: Cóż trudne pytanie nie znam go za dobrze, ale tak jakby pomyśleć to nawet fajny gość

Za co go nie lubię: Tylko za te 20% ostrzeżenia

Kozłow:
Diomedes

Nick
Brzmi jak postać z mitologi. Jak Dionizos. Nie bardzo lubię tego boga, gdyż kojarzy mi się z pijakiem :D (nic dziwnego bóg wina :]) Ale ogólnie oryginalnie, bo rzadko widzę, żeby userzy mieli nick's z mitologii 7/10

Gościu z "Ostatniego Samuraja". W fajnej pozycji. Film ogólnie mi się podobał :D Daję więc 9/10

Sygnatura
Pfff........ Nie wiem, co ludzie widzą w kolejnej odmóżdżającej kreskówce.... (inne to: Simsonowie, South Park, Włatcy Móch). Happy Tree Friends.... Nie widze nic zabawnego w hektolitrach krwii lejących się z maskotek.... 0/10

User
Mimo iż postów ma niemało, to jakoś rzadko je widzę. Czyżbyś zmienił nick?? Bo pierwszy raz widze nazwę "Diomedes" a postów ma ponad 100. Ma jednak aż 60 % warnów. Oj uważaj, bo na sybirze zimno :D.

*Za co go lubię ------- nie wiem nie znam go
*Za co go nie lubię - chyba za te 60 %....

* Te dwie kategorie są według mnie zbędne, gdyż często o tym userzy piszą piętro wyżej czyli w zakładce "user". Zresztą popatrzcie na długość argumentacji dwóch ostatnich kategorii... Jest raczej znikoma

Anmarius:
Kozłow

Nick: Kojarzy mi się z rosyjskim i ze słowem " Kozioł ", ale poza tym, to nie mam zastrzeżeń. Wydaje mi się być oryginalny. 9/10

Avatar: Zwykły obraz Lenina, na czarnym tle. Jednak ten mi się spodobał bardzo. 10/10

Sygnaturka: Ehhh, znowu Lenin. Są jeszcze słowa po rosyjsku, które coś chyba tłumaczą. Według mnie, to jest to za duże. Masz jeszcze dwa cytaty, które mi się spodobały. 10/10

User: Pisze dobre posty, treściwe i na temat. Można z nim pogadać i podzielić się swoimi poglądami.

Dlaczego go lubię: Ponieważ można z nim porozmawiać na różne tematy. Nie obraża innych i jest kulturalny. Umie się zachować. Czasem jest tak śmieszny, a czasem tak powala swoimi ocenami, tak jak w moim opowiadaniu, że nie można go nie lubić  

Dlaczego go nie lubię: Bo już na początku, jak jest w Marancie, to ma więcej sztuk złota, a ja gram w to trzy tygodnie     ( joke )

Lees:
Travis

Nick:Może się to wydać śmieszne ale kojarzy mi się z trawą.Być może Travis lubi kolor zielony.Orginalny,nie spotkałem się z takim. 9/10

Avatar:Ciekawy,zapewne to jakis elf.Bardzo mi się podoba 10/10

Sygnatura:Ciekawe,kogo to myśl,druga jest w porządku 10/10

User:Na ponad 200 postów nie ma żadnego ostrzeżenia,widac nie spamuje,jego posty są czytelne.

Dlaczego go lubię:jest dobrym kolegą na gg,można z nim spokojnie pogadać,ciekawy czlowiek,

Dlaczego go nie lubię:Pokonał mnie w spelunie  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej