Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń poprzednika
MeGorT:
Boba Fett
Nick: Nick jest powiązany z Legendarnym Filmem Star Wars co wynika z tego że jest pasjonatem tego filmu jak i całej Sagi. Jeśli chodzi o mnie mam mnieszane uczucia do tego Nicka, chociaż nie chciałbym żeby był zmieniony gdyż na dzień dzisiejszy Nick pasuje do tego usera. Ogulnie więcej mi się podoba niż nie podoba dlatego jest na miejscu.
Avatar: Jeszcze jak dołączyłem na Forum Boba miał ten sam Avek i raczej go jeszcze nie zmieniał....i dobrze gdyż według mnie Avatar ma świadczyć o charakterze danej osoby, sam miałem na forum zmieniane ok. 3 razy avka. Za każdym razem próbowałem mieć tego odpowiadającego mnie. Jeżeli chodzi o avatar Fetta podoba mi się i pasuje do jego osoby gdyż już tego człeka trochę poznałem. Przyzwyczaiłem się do tego Avatara i zawszę kiedy go widzę wiem że jest to Boba. Jeżeli chodzi o Avki nie lubię jak ktoś zmienia dosyć często avka (np. tak jak ja ) gdyż trudno się do niego przyzwyczaić, a Boba tak nie robi i wybrał tego jednego najodpowiedniejszego dla własnej osoby...
Sygna: Jeżeli chodzi o sygnę...to Boba posiada zbiór następujących części sygny które po krótce skomentuję:
Userbarek Animka --- tak podstawowe, małe ale może mieć wielką zawartość:
" Piraci " - Nie mam pojęcia do czego dąży ten napis...gry, zainteresowaniem do Piratów, opowiadania albo stwierdziłem jeszcze że może nawiązywać do twojej Gildii w Marancie, z tego powodu że posiadasz statek i takie skojarzenia...
" Samotny ÂŁowca Writer " -- nawiązuje do tego że napisałeś opowiadanie o Samotnym ÂŁowca, który za razem nawiązuje do scenariusza powstającej gry...takie moje stwierdzenia
Inne userbarki w animce zawierają to że jesteś userem komunikatora gg tak jak ja, inny że jesteś pasjonatem strzelaninek, inny zaś że jesteś fanem Gothica ( tak jak każdy tutaj ), inny zaś jakich programów używasz a innych nie ma co komentować bo wiadomo o co chodzi i nie ma takiej potrzeby
"Boba Fett fight with Neo Children" -- Boba walczy z dzieciakami Neo...a więc tak Boba mająć tą sygnę świadczy o tym że nie przepada za dziećmi Neo którzy myślą że są kimś w Necie, walczy ze Spamem, Floodowaniem, Plagiaterstwem etc. i prawidłowo. Znam Bobę i wiem że jeżeli dowiaduję się o jakimś przewinieniu na TG np. Plagiaterstwem to reaguje na to obojętnie czy jest to plagiat zaczerpnięty z jego dzieła bądź innego usera. Jego sygnaturka mówi szczerą prawdę, takie jest moje zdanie...A jeżeli chodzi o jej wykonanie:
Sygna została ładnie wykonana i szczerze powiedziawszy podoba mi się, ładnie dobrana kolorystyka napisu z postacią. Dobrze dobrane tło. Jedynie co mi się w niej nie podoba to biała ramka, która według mnie nie pasuje z kolorem ale to już jest tylko moje zdanie...
" Boba Fett...Nieznane Epizody " -- Dla mnie jest to bardzo komiczna sygna, chociaż wiem że nawiązuje do gry która ma powstać...Gra nie będzie pewnie zbyt długa lecz rzeczywiście jej epizody są nieznane. Nie znam się dobrze ale myślę że sygnaturką nie była łatwa do zrobienia i muszę stwierdzić że naprawdę ładnie to wygląda chociaż nie jest aż tak strasznie bajerancka.
Poniżej są Jego Artykuły i Opowiadania które stworzył i słusznie że zamieścił je w sygnie bo ma się czym pochwalić.
Jedynym minusem jest ułożenie sygny w odpowiednim szyku, no ale to jest tylko moje zdanie...zresztą pewnie jakby się zmieniło jej ułożenie możliwe że Wujek Thoro by zaaregował
User: Jest to Dobry Moderator i Znakomity Przywódca Swojej Gildii z którym można zawierać interesy...
Może świecić przykładem dla wielu użytkowników, pomaga wielu użytkownikom na Forum...
Można z nim pogadać na komunikatorze nie tylko o sprawach Forum. Jest aktywny, nie mówiąć już że jego posty są rozbudowane bo o tym każdy chyba wie patrzać na jakikolwiek jego post...Jednym zdaniem zasługuje na szacunek Jest to rozważny i opanowany user...
Dlaczego go lubię: Tutaj chciałbym napisać pewną sprawę...wiadomo że lubię go za jego postawę na forum i za to że jest koleżeński, jednak ta osoba naprawdę zrobiła na mnie wrażenie za to że powiedział mi o pewnej sprawie związana ze mną która jeszcze nie została rozwikłana i za jego zaufanie do mnie kiedy mógł mnie osądzić...
Dlaczego go nie lubię: 全球宽带终端设备收入地区分布的相关数 kto zna chiński ten się dowie...
Metztli:
Nick: No cóż, niby troche nieorginalny ale jakoś tak mi sie podoba. Może dlatego że też lubie Gwiezdne Wojny? Sama postać Boby Fetta mnie zaciekawiła bo był tajemniczy i niewiele o nim wiadomo 7/10
Avatar: Pasuje do nicku, ale przyzwyczaiłam sie do niego i mi sie podoba. 8/10
Sygnatura: Zewsząd otaczają mnie fanatyczy gwiezdnych wojen... Oni są wszędzie. A i userbar mi sie podoba. NIezbyt mi sie tylko podoba ta z Bobą i Predatorem, bo nie zabardzą przpadam za filmami o tym potworku. Artykułów i opowiadań nie czytałam, ale to z braku czasu. 8/10
User: No cóż- Mod i wszystko jasne. Aktywny, a jego posty są sensowne.
Za co go lubia: Bo jest normalny i sie nie wywyższa jako mod. A tak pozatym to raczej nie mam większych powodów aby go lubić. Praktycznie go nie znam.
Za co go nielubie: Wcale nie twierdzę że go nie lubie.
Dragosani:
Metztli
Nick: Jest to imie azteckiej bogini nocy. No cóż, jest mroczny i orginalny. Ponad to posuje do Matztli. Ael trochę dziwnie brzmi jak się go wymawia. 9/10
Avatar: Otacza go aura mroku. Jest naprawdę ładny i pasuję do userki. 9/10
Syganturka: Link do utworów z musicali, dwa uerbary i grafika z Klasztoru Adanosa. Wszystko całkiem nieźle się prezentuje. Userbary sa proste i dobre (Glan Fan ). 9/10
Userka: Kilka miesięcy temu zacząłem pisac z nią przez GG. Od razu znaleźliśmy wspólny język. Zawsze mogę z nią pogadać na ciekawe tematy. Już od jakiegoś czasu nasza internetowa znajomość stała się nieco bardziej... uczuciowa. Cóż, przyznaje się bez bicia, że zakochałem się w niej.
Dlaczego ją lubię: Bardziej by pasowało "Dlaczego ją kocham". Co tu dużo pisać. Jak to mówią: "Swój pozna swego".
Dlaczego jej nie lubie: Do sytuacji żebym jej nie lubił nigdy nie dojdzie.
Arkhan:
Dragonsani
Nick: : Szczerze powiedziawszy, ciekawy pod każdym aspektem. Jest oryginalny i niespotykany, nie miałem wcześniej do czynienia z nim. Przypomina mi imię smoka oraz imię dla Wiwreny. Jak dla mnie, bezdyskusyjnie 10/10
Avatar : Mroczny, tajemniczy, i często spotykany. Miałem do czynienia z nim, ba, nawet kiedyś miałem na tym forum go. Kolorystyka, który stoi na wysokim poziomie oddaje klimat w zupełności. A to że jest często spotykany nie będzie wpływało na ocenę. 10/10
Sygnaturka : Oj tutaj to słabo. Parę userbarków + link do opka i do testu "o sobie". Nic specjalnego, niczym nie przyciąga uwagi. Ta kompozycja wygląda dość mizernie. 5/10
Użytkownik : rzadko ze sobą piszemy, jednak po paru rozmowach mogę z pewnością przyznać iż jest to osoba w pełni kompetentna, oraz dojrzała. Myślę że dwa warny odegrały dość dużo w egzystencji tego usera i poprawia się on z dnia na dzień. Pisze długie posty, i jest wierną owieczką w stadzie zwanym Marantem którego pasterzem jest...sam IsentoR (tak powiało grozą..). Nie mam do niego większych zastrzeżeń, jest spokojnym człowiekiem i to się liczy. 9/10
Dlaczego go lubię : za normalność, zawsze spokój i dojrzałość podczas rozmowy.
Dlaczego go nie lubię - brak
Kozłow:
Arkhan
Nick: Muszę powiedzieć, że nick jest dosyć orginalny, aczkolwiek pan Arthas ma podobny. Kojarzy mi się z człowiekiem, który zgłębia bardzo mocno jakąś dziedzinę wiedzy. Poznaje arkana jakiejś sztuki :D 9/10
Avatar: Według mnie jego poprzedni Avek był o wiele lepszy. Ten podchodzi mi nieco pod mangę, a mangi nienawidzę. Ocena 4/10
Sygnatura: Nic specjalnego. Spis artykułów, które pisze do TG, 4 userbary, z czego 3 są z gier, z których jedną tylko lubię. A poniżej dwie myśli, z czego jedna nie jest jego () 6/10
Użytkownik: User bardzo dobry. Zawsze stara się pomagac, kiedy widzi problem. Ma wiele postów i ani jednego warna. Nie wypowiada sie nie na temat i nie wrzuca spamu.
Dlaczego go lubię: Dał mi soundtracka z Gothica, a poza tym spoko się z nim rozmawia na gg :D
Dlaczego go nie lubię: nie ma takiej opcji :D Dobry z niego Towarzysz :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej